De Loods breidt uit!De Loods breidt uit!
Back Back Nieuws

De Loods breidt uit!

22 juli 2021

De Loods breidt uit met een grote conferentieruimte én acht break-outrooms. Met de uitbreiding biedt De Loods nog meer mogelijkheden voor vaste huurders van De Loods én de externe huurders. Heb jij binnenkort een training, workshop of seminar en ben je op zoek naar een geschikte locatie? Kom eens langs in De Loods!

Ecosysteem

De Loods is gevestigd in Rijswijk, centraal gelegen tussen Delft en Den Haag en met het station van Rijswijk en de uitvalswegen A4 en A13 om de hoek, is het uitstekend te bereiken. De Loods is een ecosysteem, er zijn vaste huurders gevestigd, flexwerkers vinden er hun weg én daarnaast bieden we ruimtes voor tijdelijke verhuur aan. Kennis delen en elkaar versterken staan binnen het ecosysteem centraal.

Uitbreiding de Loods

Aan de Treubstraat 29-31 in Rijswijk is De Loods gestart. Naast vaste kantoorruimtes, bieden we flexwerkplekken aan en beschikken we over vergaderruimtes en een grote evenementenhal. Op vrijdag 9 juli openden wij officieel de deuren van Treubstraat 25-27 en breidden we verder uit. Ook hier bevinden zich vaste kantoorruimtes, flexwerkplekken, een gameroom én beschikken we binnenkort over een conferentieruimte met acht breakoutrooms. Medio januari 2022 is de conferentieruimte met breakoutrooms beschikbaar voor de verhuur. De uitbreiding gaat door, want ook het volgende pand bij De Loods wordt vanaf januari opgeknapt. Kortom we creëren een campus waar we kennis en mensen bij elkaar brengen.

Faciliteiten binnen de Loods

Binnen De Loods beschikken we over diverse ruimtes, zo hebben we vergaderruimtes voor verschillende groepsgroottes, beschikken we over een De Loods studio, waar je met de greenscreen ruimte jouw webinar of video kan ontwikkelen. Daarnaast hebben we de centrale evenementen hal en een grote buitenruimte. Onze ruimtes worden verhuurd voor zakelijke evenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!