De leukste evenementen in Nederland in 2020De leukste evenementen in Nederland in 2020
Back Back Nieuws

De leukste evenementen in Nederland in 2020

12 november 2019

Vaak zijn we beter op de hoogte van de leukste en meest bijzondere evenementen en attracties in het buitenland, maar weten we minder over de leuke dingen die gepland staan in Nederland. In 2020 verandert dat. Er staan zoveel bijzondere evenementen op de agenda dat je simpelweg niet om het feit heen kunt dat ook het kleine Nederland veel bijzonders te bieden heeft.

Het Eurovisie songfestival in Nederland in 2020

De liefhebbers van het songfestival weten het al, de Nederlandse zanger Duncan Laurence won de editie van het Eurovisie Songfestival in 2019 voor Nederland. Naast het feit dat het songfestival naar Rotterdam komt in 2020 en daarmee nu al een ware run op hotelkamers in de regio rond Rotterdam heeft ontketend, zullen lokale ondernemers, restaurants en clubs hun voordeel kunnen doen met het feit dat het festival dit jaar in Nederland plaats zal vinden. Naast een grote groep toeristen in Rotterdam, zullen ook steden als Amsterdam merken dat de bezoekersaantallen in 2020 stijgen.

Boek op tijd

Veel bezoekers van het festival koppelen hun bezoek aan de finale of aan een van de voorrondes met een vakantie. Wil je zeker zijn van een hotelkamer? Dan is het handig om nu alvast te boeken. Je zorgverzekering vergelijken op kosten en het onder de loep nemen van jouw contracten voor stroom, gas en je internet, kunnen aanzienlijk helpen bij het creëren van een vakantiebudget. Boek je jouw verblijf later? Dan zul je mogelijk sterk verhoogde tarieven moeten betalen voor een hotelkamer.

Evenementen in Nederland

Naast het Eurovisie Songfestival staat er meer op de agenda. Zo is er in 2020 de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Veel liefhebbers van de autosport zullen neerstrijken in Zandvoort en in de omliggende steden. Heb je een kamer over? Dan kun je deze zomer wat bijverdienen door te kiezen voor het verhuren van je extra ruimte via bijvoorbeeld AirBnb. Zo profiteer jij van de toeloop van meer toeristen naar Nederland in 2020. Naast je zorgverzekering vergelijken en het besparen op andere vaste lasten kun je wat extra geld binnenhalen op deze leuke manier! Blijf op de hoogte van lokale events en profiteer ervan mee.

SAIL Amsterdam in 2020

Het jaar 2020 is ook het jaar waarin Amsterdam de tiende editie van SAIL viert. Kom naar de stad en bekijk de parade aan prachtige en unieke boten, maar laat de auto thuis. Wil je toch in of rond Amsterdam kunnen parkeren? Boek dan alvast voordelig een parkeerplek of maak gebruik van de handige P&R-parkeerplaatsen rondom de stad. Op een gelimiteerd aantal plekken kun je voor een bedrag van 1 euro de hele dag parkeren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!