De Lawei lanceert videocampagneDe Lawei lanceert videocampagne
Back Back Nieuws

De Lawei lanceert videocampagne

27 april 2023

Hoe maak je op andere wijze kenbaar wat je mogelijkheden als locatie voor bedrijfsfeesten zijn, zonder er een ellenlang en saai verhaal van te maken? Schouwburg De Lawei in Drachten koos voor video – wat natuurlijk helemaal past bij onze huidige beeldgerichte maatschappij. Met als slogan: ‘Je kunt het zo gek niet bedenken, De Lawei organiseert het voor jouw evenement’, laat de campagne zien wat De Lawei als locatie onderscheidend maakt van de rest. Het concept is samen met videobedrijf 2-inch tot leven gebracht. 

Theatraal maatwerk

Smullen als een kapitein van een Captain’s dinner, met een zeemeermin aan je zijde? In een betoverende ambiance feesten met je collega’s op een groot podium terwijl er hapjes uit de lucht komen? De theatrale setting met bijbehorende theatertechnieken maken het mogelijk. Naast dat de locatie verschillende zalen herbergt die ingezet kunnen worden, is uniek maatwerk rondom het creëren van een storyline een vast onderdeel van de conceptontwikkeling bij De Lawei. Het zorgt ervoor dat klanten volop in de schijnwerpers staan, de aandacht krijgen die ze verdienen en is een van de belangrijkste USP’s van de Friese locatie. 

Onvergetelijke settingen

Samen met videobedrijf 2-inch is er een reeks video’s tot stand gekomen, waarop onder andere een personeelsfeest is te zien die alles behalve standaard is. De beelden tonen een burlesque dame die de bezoekers champagne serveert vanuit een XXL cocktailglas. Het creëren van onvergetelijke settingen, ervaringen en daarmee herinneringen is het doel van elk evenement bij De Lawei; dat is wat de campagne laat zien.  

Je kan rekenen op jarenlange professionele ervaring, hoogstaande theatertechniek, een creatief team, een unieke en inspirerende setting, in-house horeca opties en aandacht voor duurzaamheid.  

Bekijk de campagne hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!