Back Back Nieuws

De Landgoederij en Kasteel Cammingha inspireren tijdens Open Huis

02 februari 2016
De Landgoederij en het naastgelegen Kasteel Cammingha openen zondag 14 februari de deuren tijdens hun Open Huis. Van 11.00 uur tot 16.00 uur kan iedereen die in 2016 iets te vieren heeft óf nieuwsgierig is naar de mogelijkheden vrijblijvend een kijkje komen nemen en zich laten inspireren bij deze locaties aan de Kromme Rijn in Bunnik.

Manager Patrick van den Brink: ‘Veel mensen kennen ons als trouwlocatie of zakelijke evenementenlocatie, maar er is nog veel meer mogelijk. Ook voor een verjaardagsfeest, jubileum, kraamfeest of buiten evenement is De Landgoederij de perfecte locatie. Daarom openen wij  14 februari onze deuren tijdens het Open Huis, iedereen is van harte welkom om langs te komen!’

Een dag vol inspiratie
Van den Brink: 'Het wordt een dag vol inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een locatie voor een evenement.' Bezoekers kunnen De Landgoederij, het naastgelegen Kasteel Cammingha en de kasteeltuin bezichtigen. Daarnaast is er muziek van Timeless, live table magic, fotografie, trouwauto’s, bruidsboeketten, een top drive in show, leuke workshop en nog veel meer. Dit alles onder het genot van een drankje en hapje.

Maak kans op een overnachting
Toegang tot het Open Huis van De Landgoedeirj is gratis, bezoekers kunnen zich vrijblijvend aanmelden via opendag@delandgoederij.nl. Bezoekers die zich vooraf aanmelden en het Open Huis bezoeken, maken kans op een overnachting voor 2 personen in Kasteel Cammingha.

Het Open Huis vindt plaats op 14 februari van 11 tot 16 uur bij De Landgoederij, Camminghalaan 30 in Bunnik. Toegang en parkeren is gratis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!