De Kunst van Netwerken strijkt neer in Center Parcs de EemhofDe Kunst van Netwerken strijkt neer in Center Parcs de Eemhof
Back Back Nieuws

De Kunst van Netwerken strijkt neer in Center Parcs de Eemhof

14 november 2023

Op vrijdag 8 december organiseert netwerkclub De Kunst van Netwerken van Liesbeth Kasperink in samenwerking met Irene Koers van Center Parcs Meetings & Events De Eemhof een inspirerende netwerkavond. De Kunst van Netwerken heeft als doel om professionals bij elkaar te brengen, krachten te bundelen en elkaar te inspireren. Met de belangrijkste kernwaarden zoals plezier, verbinden, persoonlijkheid, samen en professioneel, belooft het een spectaculaire ervaring te worden.

Tijdens het event zal Sabine van der Hulst als spreker optreden. Als netwerkexpert zal zij de deelnemers uitdagen om aan hun waarheid te schudden. Van der Hulst staat bekend om haar krachtige presentaties en haar unieke manier van netwerken. Met haar aanwezigheid wordt er een bijzondere ervaring beloofd.

Beleef De Eemhof

Gasten worden als eerst verwelkomt op Center Parcs De Eemhof in het Business Center. De Eemhof biedt zakelijke gasten een unieke zakelijke beleving in een leisure omgeving. Met hun uiting ‘Vakantiekriebels op het werk’ laten zij zien dat zakelijk en ontspanning prima hand in hand kunnen gaan. De Eemhof heeft daarnaast een nieuwe locatie die ze mogen aanbieden, namelijk Brasserie Zuiderzoet. Zuiderzoet ligt aan een adembenemende plek aan het water en is een populaire plek voor zowel zakelijke evenementen en bruiloften. 

Zakelijk genieten

Naast een bijzondere locatie kunnen de deelnemers ook genieten van een mooi programma. Tijdens deze avond krijgen de deelnemers de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en hun netwerk uit te breiden. Ook zal er voldoende tijd zijn om te ontspannen en te genieten van de omgeving. 

Het event is inmiddels volledig volgeboekt. Degenen die geluk hebben gehad en een plek hebben weten te bemachtigen, kunnen zich verheugen op een geweldige avond vol netwerkmogelijkheden, inspirerende sprekers en een heerlijke culinaire hoogstandjes. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!