Back Back Nieuws

De Kunst van het Kantelen: funky inspiratiesessie met Rik Spann

23 juni 2015
Meesterspreker Rik Spann heeft in samenwerking met deSpreker.nl een funky inspiratiesessie ontwikkeld over omdenken, aanpakken en opbloeien voor kansgerichte professionals, teams en organisaties.

Entertainment met een boodschap
De Kunst van het Kantelen is een combinatie van sprankelend, humoristisch entertainment en praktische handvatten voor op de werkvloer. De Kunst van het Kantelen is in te zetten als keynote  voor congressen of  zakelijke bijeenkomsten, maar ook als inspiratiesessie of workshop voor het eigen personeel.

Omdenken, persoonlijk leiderschap  en samenwerken
Pharrell Williams, Bruno Mars, Lady Gaga en John Mayer ontpoppen zich als geniale leermeesters op het gebied van vernieuwing, creatief denken, motiverend leiderschap, teamwork en marketing. Live gespeelde verhalen over hen en hun inspiratiebronnen James Brown, Keith Richards, Miles Davis en Jimi Hendrix blijken ons meer te kunnen leren dan tientallen managementboeken of -lezingen. Hoe werk je samen in een team? Hoe geef je leiding aan jezelf en aan anderen? Hoe breng je vastgeroeste processen weer in beweging? Hoe ga je zo met creativiteit en vernieuwing om dat je vanuit meer ontspanning en flexibiliteit betere resultaten behaalt? De Kunst van het Kantelen geeft antwoord.

Over Rik Spann
Rik Spann is creatief trainer op Nyenrode Business University en werkte in alle lagen van het bedrijfsleven en de organisatiewereld.  Spann is een veelgevraagd en zeer origineel fenomeen op de (inter)nationale podia. Zijn succes is gebaseerd op een eenvoudige formule: via live en virtuoos gespeelde muzikale verhalen uit de werelden van pop, rock, soul, funk, jazz en blues zorgt hij voor frisse energie en nieuwe perspectieven. Handige management-tips (Pink, Sinek, Hardjono, Hart, De Bono, Gaspersz, Covey, Collins, Anderson) in een swingend en funky jasje. Via meer dan 1500 podium- en coachingsessies in meer dan tien landen inspireerde hij al duizenden professionals.

Kijk voor boekingen op: despreker.nl/rik-spann/

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!