Back Back Nieuws

De Koningshof koppelt zakelijke bijeenkomsten aan Urk

03 april 2013
De Koningshof Party & Events op Urk presenteerde zich eind maart met een beursstand op Event13. Verrassend veel complimenten op de geografische ligging in één van de mooiste vissersplaatsen van ons land. Veel zakelijke bijeenkomsten in deze bekende vissersplaats worden bewust georganiseerd. Een ontspannen en culturele beleving wordt gekoppeld met een commerciële invulling op deze locatie.

Urk en de media hebben grote aantrekkingskracht op elkaar. Dit bleek onlangs uit de documentaire Urker Vissers, die 2 weken lang dagelijks te zien was op TV. De uitzendingen trokken elke avond ongeveer 1 miljoen kijkers. Urk kenmerkt zich door haar identiteit en eilandcultuur die tot ieders verbeelding spreekt.

Urk en De Koningshof
‘De Koningshof is een nieuwe, turn key locatie die standaard veelzijdige mogelijkheden en gratis faciliteiten in de zalen biedt. De Koningshof heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De samenhang tussen Urk als authentieke vissersplaats met haar unieke uitstapjes en vele bezienswaardigheden versterkt thema’s op zakelijke bijeenkomsten. Het biedt inspiratie voor vele opdrachtgevers bij de organisatie van hun  congres, personeelsfeest en vergadering’, vertelt Henk de Boer van De Koningshof.

Henk de Boer: ‘Denk onder andere aan een bezoek aan de visveiling of een stegentocht, terwijl oude anekdotes en gewoonten van de eilandbewoners door een gids worden verteld. En in de locatie zelf kun je genieten van de catering van Willem de Boer Food & Events met lokale visgerechten. De combinatie van een zakelijke bijeenkomst bij De Koningshof met een bezoek aan de oude kern van Urk maakt een event hier zondermeer verrassend.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!