De kleurrijke en energieke vibes van Het Nationale Park De Hoge Veluwe De kleurrijke en energieke vibes van Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Back Back Locaties

De kleurrijke en energieke vibes van Het Nationale Park De Hoge Veluwe

29 juni 2023

Terwijl de ochtendnevel neerdaalt op de in groen gehulde bomen, rijd ik het prachtige natuurgebied van Het Nationale Park De Hoge Veluwe binnen. Ik pas mijn snelheid aan, om de rustige, serene omgeving eens goed in me op te nemen. Om me heen zie ik achter de bomen prachtige heide, met een beetje geluk is daar wellicht wel een edelhert te spotten. Alleen al de diversiteit van deze omgeving belooft wat: hier staan bijzondere herinneringen en hernieuwde inspiratie op mij te wachten.

Trendy paviljoen in het hart van het Park

Na een prachtige tour van zo’n tien minuten kom ik aan in het hart van het Park: het Park Paviljoen, een moderne, duurzaam gebouwde evenementenlocatie die naadloos in de weelderige omgeving opgaat. Een plek waar het mogelijk is om informeel samen te komen bij de open haard, comfortabel te vergaderen in één van de state-of-the-art zalen en te genieten van smaakexplosies tijdens een chique of juist bourgondisch diner. Voor het paviljoen bevindt zich een groot terrein voor  buitenevenementen en borrels waar de natuurlijke omgeving de zintuigen nóg meer prikkelt. Ik zie me in deze periode al genieten van een drankje met collega’s, terwijl op de Green egg de lekkerste maaltijden worden bereid. Daar waar we samen kunnen genieten van de prachtige zon die achter de bomen ondergaat. Het Park biedt in alle seizoenen een bijzonder entourage: van het groene voorjaar tot de kleurrijke herfst en een winters decor. Met knisperende vuurkorfjes op het Hoge Veluwe Winterterras. Absoluut een unieke ervaring.

Teambuilding tot de max

Het 5.400 hectare tellende landschap is niet alleen een natuurlijke, kleurrijke bron van inspiratie en verwondering, je kunt er de meest uiteenlopende buitenactiviteiten ondernemen. Op pad met de natuurgids bijvoorbeeld, die als ware kenner de ins en outs van het bosrijke gebied met je deelt. Of steek actief de handen uit te mouwen om te battlen wie de sterkste spieren heeft tijdens een workshop houthakken. Wil je meer diepgang en het gesprek op gang brengen, dan biedt de omgeving van Het Nationale Park de Hoge Veluwe een inspirerend decor voor een workshop WerkWandelen, waarin je onder begeleiding van een coach effectief het gesprek aangaat over persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je je creatieve brein activeren in het Park, waarbij een artistieke workshop als schrijven, fotografie of Land Art je leert vanuit nieuwe perspectieven te kijken.

Ontmoeten en genieten

Zakelijk ontmoeten in Het Nationale Park De Hoge Veluwe staat gelijk aan (zakelijk) genieten. De stijlvolle ruimtes in het Park Paviljoen, gecombineerd met goed, kwalitatief hoogwaardig eten en de prachtige omgeving geven ruimte aan inspiratie, veranderende perspectieven en informeel, effectief contact. Of je nu op korte termijn, in het kleurrijkste seizoen van het jaar, een bijeenkomst wilt organiseren of anders in het winterseizoen: Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft altijd maatwerk oplossingen en out-of-the-box invullingen voor een uniek evenement. Denk bijvoorbeeld aan een grootse relatiedag verspreid door het Park met meerdere eetlocaties, of juist een intieme, informele barbecue waarbij je met collega’s de zomer inluidt terwijl je tot aan zonsondergang het landschap ultiem beleeft. Om vervolgens volledig opgeladen en met hernieuwde inzichten het prachtige Park weer achter je te laten.

Tekst: Angelique Aalders

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!