De juryleden Beste Idee Award 2017 bekendDe juryleden Beste Idee Award 2017 bekend
Back Back Nieuws

De juryleden Beste Idee Award 2017 bekend

28 februari 2017

Op 13 april 2017, de tweede beursdag van Event 17, wordt voor de eerste keer het Beste Idee Award uitgereikt, de onderscheiding voor het meest innoverende eventproduct van Nederland. Een deskundige jury met o.a locatiedirecteur Sybren Ophof (De Fabrique), Bas Hoogland (spreker) en foodie Lotte Wouters (The Food Line-up) beoordeelt de inzendingen. 

Juryleden

De jury voor het Beste Idee Award kent naast juryvoorzitter Sjoerd Weikamp (EventBranche.nl), ook per categorie een jury met specialisten uit verschillende windrichtingen. “We zijn apetrots op de juryleden die de inzendingen voor ons gaan beoordelen.”

De juryleden die nu zijn vastgelegd voor het Beste Idee Award 2017, zijn:

Juryvoorzitter

Sjoerd Weikamp – Uitgever Proef Media BV 

Culinair: Sfeer & Smaak

Lotte Wouters - Founder & Creative director The Food Line-up
Bas Hoogland - Spreker en adviseur over klantvriendelijkheid en hostmanship en gastheer van “ De Heerlijkheid Vijlen”

 Interieur: Creatie & Design

Sybren Ophof - Commercieel Directeur Evenementenlocatie De Fabrique
Tim Várdy - Eigenaar FestivalChairs & Dutch Design Brand

Audiovisueel: Online &Techniek

Lennart Peeperkorn - Eigenaar D&B Eventmarketing en bestuurslid IDEA
Wouter Muurlink - Sales Director Ampco Flashlight Rental

Check voor meer informatie over de jury: http://www.event.nl/beste-idee-award-2017

Gratis inzenden tot en met 20 maart 

Innoverende producten en concepten kunnen gratis worden ingezonden in 3 drie categorieën: culinair/Sfeer & Smaak, interieur/Creatie & Design en audiovisueel/Online &Techniek.

Op 23 maart buigt de jury zich over de inzendingen, wat resulteert in genomineerden per categorie. Het publiek kan vanaf woensdag 30 maart 2017 stemmen op zijn favoriete innovatie. De uitslag wordt dus door de jury en door het publiek bepaald.  De live uitreiking van het Beste Idee Award vindt plaats op donderdag 13 april in de Content Village van Event 17.

Meedoen is een echte boost voor een nieuw product of concept in de evenementenbranche. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de genomineerden op de social media kanalen, in de nieuwsbrieven en op de website van Event 17. Daarnaast wordt er veel publiciteit gegenereerd voor de Awards en haar genomineerden door de mediapartners van Event 17. Een innovatief product of concept inschrijven is gratis, voor de hele branche, via het inschrijfformulier.

Over Event 17 

Event 17, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de evenementenbranche, vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 in de Jaarbeurs. Meer informatie over de awards is te vinden op www.event.nl/beste-idee-award. Event 17 is ook te volgen op facebooktwitterLinkedin en Instagram. De officiële hashtag voor het Beste Idee Award 2017 is #BIA

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!