De Grote Schijn viert jubileumeditieDe Grote Schijn viert jubileumeditie
Back Back Nieuws

De Grote Schijn viert jubileumeditie

02 juli 2024

Dit najaar keert De Grote Schijn terug naar het Kralingse Bos in Rotterdam. Voor de vijfde keer worden bezoekers tijdens een adembenemende voorstelling al wandelend ondergedompeld in een magische wereld. De organisatie belooft voor deze speciale jubileumeditie, die plaatsvindt van donderdag 24 oktober tot en met zondag 10 november, een geheel nieuwe audiovisuele belevenis.

Natuur, muziek en technologie

Tijdens een twee kilometer lange avondwandeling worden bezoekers meegenomen in een wereld waar natuur, muziek en technologie op wonderlijke wijze samenkomen. Achter elke boom wacht een nieuwe verrassing, van kleurenexplosies op het gebladerte tot een ballet van waterstralen en fluorescerende grasstengels. Ook deze vijfde editie, die plaatsvindt in de herfstvakantie, brengt het bos opnieuw tot leven, volledig in harmonie met de natuur en met het Kralingse Bos als meeslepend decor.

Filmisch en intens

Christophe Van Hostauijen, regisseur en bedenker van De Grote Schijn, licht alvast een tipje van de sluier op: ‘Dit jaar gebruiken we heel wat licht-, geluids- en netwerktechnologieën om alles nóg meeslepender en indrukwekkender te laten overkomen. We willen bezoekers onderdompelen in een haast filmische wereld, zodra ze door de poort lopen. Wat hen precies te wachten staat tijdens deze vijfde editie kunnen ze het best zelf komen ontdekken, maar voor het hoogtepunt van de wandeling kunnen ze zich verheugen op een intense en surrealistische live ervaring.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!