De Grote Schijn dit najaar terug in Rotterdam De Grote Schijn dit najaar terug in Rotterdam
Back Back Nieuws

De Grote Schijn dit najaar terug in Rotterdam

21 oktober 2022

Donderdag 20 oktober werd het lint in het Kralingse Bos doorgeknipt en is de Grote Schijn officieel geopend. Dit najaar keert De Grote Schijn met een geheel nieuwe show terug naar het Kralingse Bos in Rotterdam. Na twee uitverkochte edities kun je dit jaar tijdens de herfstvakantie opnieuw genieten van de kracht en pracht van de natuur tijdens deze bijzondere tocht door het donker. Tot en met 6 november ontdek je het bos zoals je het nooit eerder zag. Fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en de klanken zorgen voor een magisch schouwspel. 

Gloednieuwe show

Opnieuw vormt het Kralingse Bos het decor voor de derde editie van De Grote Schijn met de natuur in de hoofdrol. Het bos komt helemaal tot leven tijdens een volledig nieuwe wandelroute van ruim 2 kilometer vol innoverende technieken en mysterieuze verrassingen. Laat je verwonderen door de uitgelichte natuur en meevoeren in een schitterend schouwspel van kleuren, geuren en klanken. 

Christophe Van Hostauijen, regisseur: ‘Tijdens De Grote Schijn laten we mensen opnieuw wegdromen. We creëerden een wondere wereld, ver weg van de realiteit waarin bezoekers – jong én oud - hun fantasie de vrije loop kunnen laten.’ 

Ontspannen in het bos

Na een werkweek ontspannen het weekend in? Dat doe je bij De Grote Schijn heerlijk beschut in een open tent bij een kabbelend vuurtje, onder het genot van een hapje en een drankje. 

De Grote Schijn is van 20 oktober t/m zondag 6 november elke avond geopend tot 23:00. De aanvangstijd varieert tussen 18:00 en 19:00. Om wachtrijen bij de entree te voorkomen en het wandelen zo aangenaam mogelijk te maken wordt er gewerkt met tijdsloten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!