Back Back Nieuws

De grootste kroeg van Nederland voelt zich thuis in Ahoy Rotterdam

23 juli 2013
In Ahoy Rotterdam vond afgelopen januari de 15e editie plaats van De Vrienden van Amstel LIVE! Deze week tekenden Amstel en Ahoy een contract waarmee de grootste Amstel kroeg van Nederland zich voor nog eens vijf jaar aan de Rotterdamse evenemententempel verbindt.

Sinds de eerste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! in 1998 (toen nog De Heeren van Amstel genaamd) hebben ruim 1 miljoen bezoekers kunnen genieten van het evenement in Ahoy. Inmiddels kan het op meer dan 100.000 bezoekers per editie rekenen. Zowel Ahoy als Amstel zijn erg blij met het voortzetten van de samenwerking.

Peter van der Veer, directeur van Ahoy zegt: ‘De Vrienden van Amstel LIVE! en Ahoy zijn zo onlosmakelijk met elkaar verbonden dat een verlenging van de samenwerking heel natuurlijk voelt. Het is ook voor ons elk jaar weer een feest om zo’n prachtige productie te mogen faciliteren.’

Maud Meijboom, Marketing Manager Amstel voegt toe: ‘Amstel Bier is er trots op dat we ook de komende vijf jaar De Vrienden van Amstel LIVE! kunnen organiseren in Ahoy. Het is geweldig dat al onze vrienden weer van een prachtige show kunnen genieten in het vertrouwde Ahoy, waar we het beste van Nederlandse bodem bieden.’

De Vrienden van Amstel LIVE! 2014
Eind juni werden de eerste namen bekend gemaakt voor de concertreeks van 2014. Onder andere Guus Meeuwis, The Opposites, Xander de Buisonjé, Nick & Simon, Miss Montreal, Nielson en de Golden Earring maken in januari hun opwachting in de grootste Amstelkroeg van Nederland. De komst van de Golden Earring is extra bijzonder. Deze Nederlandse band, en ook Miss Montreal, waren nooit eerder te zien op het evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!