Back Back Nieuws

De Gooische Bruiloft in The Upper Deck

21 februari 2012
De Gooische Bruiloft in The Upper Deck, ter inspiratie voor de perfecte huwelijksdag, heeft veel bezoekers getrokken. Op deze informatieve trouwbeurs, met een vooral persoonlijk karakter, heerste een ontspannen sfeer.

 

Inspiratie voor de perfecte huwelijksdag

Bezoekers konden in het pand, tevens trouwlocatie, inspiratie opdoen voor de voorbereidingen, de huwelijksdag en de huwelijksreis. De standhouders waren allen kleine, voornamelijk lokale ondernemers met passie voor hun vak naast de nodige kennis en ervaring. Klantgerichtheid en persoonlijke service staan bij deze leveranciers voorop, naast het bieden van kwaliteit.

 

Prikkeling van zintuigen

Alle zintuigen werden op de beurs geprikkeld. Kennismaking met de leveranciers en inspiratie opdoen stonden centraal. De bruidsparen genoten na een warm welkom van een glas bubbels uitgeserveerd vanuit de Proseccobar, waarbij een stukje bruidstaart uiteraard niet mocht ontbreken. Inspiratie kon onder andere worden opgedaan op het gebied van trouwjurken, trouwpakken, schoenen, hoeden, hairstyling, visiagie, trouwkaarten, vrijgezellenfeesten, decoratie en bruidsboeketten.

 

Kinderentertainment

Ook ideeën met betrekking tot fotografie, videografie, DJ en DJ apparatuur, naar wens ontworpen sieraden en hoogwaardige catering op locatie passeerden de revue. Voor bruidsparen met kinderen was er direct bij binnenkomst verzorgde kinderentertainment, zodat de ouders op hun gemak de beleving op zich in konden laten werken en de leveranciers konden leren kennen.

 

Tips & tricks

Tot slot was er de mogelijkheid voor bruidsparen om hun vragen stellen aan een ervaren weddingplanner, konden ze advies krijgen over hun huwelijksreis en kennis maken met een trouwambtenaar die alles vertelde over de wettelijke kant van het sluiten van een huwelijk. Bruidsparen gaven aan het een zeer ontspannen evenement te vinden, met sfeer, klasse en een unieke trendy uitstraling.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!