Back Back Nieuws

De Geus Party & Events: 'Marrakech Delight'

27 maart 2008
De Geus Party & Events heeft een stukje Marrakech naar Nederland gehaald. ‘Marrakech Delight’ is een unieke combinatie van Trendy & Traditioneel Marokko in Noord-Holland.

Het oude Marrakech, de handelsplaats tussen Noord- en Zuid-Afrika met zijn bijzondere rijkdom aan fruit, prachtige stoffen, koper en de heerlijkste kruiden. Anno 2008 is Marrakech een inspirerende plek voor modeontwerpers en trendsetters, maar ook een stad die door het internationale bedrijfsleven ontdekt is als bijzondere locatie onder de Marokkaanse zon.

Bij De Geus Party & Events vind je deze sfeer en ambiance terug in ‘Marrakech Delight’. De authentieke geuren van mint en rozenblaadjes, de kleur van koperen tafels en lampen die schitteren door vele kaarsen en natuurlijk de heerlijk verfijnde smaak van de Marokkaanse keuken. Entertainment in stijl maakt het geheel af, een vuurspuwer, buikdanseres, een traditionele theeceremonie, maar ook zeker een schoenenpoetser en muzikanten die Marok­kaanse muziek spelen. ‘Marrakech Delight’ is een feest van alle zintuigen.

Onlangs genoten 250 gasten van de opening van ‘Marrakech Delight’. Een spetterende feestavond en de reacties waren dan ook overweldigend. De Geus Party & Events biedt naast een prachtige Marokkaanse tent een unieke mix van verschillende locaties in verschillende sferen. Het overdekte Caribische terras, het buitenterras ‘Armadillo’ en het sfeervolle Restaurant Amazone vormen samen met de Adventurehal, waarin diverse sportieve en creatieve activiteiten plaatsvinden, een avontuurlijke en uitdagende ambiance voor verschillende feesten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!