Back Back Nieuws

De Flint: 'Mooie opbrengst veiling'

01 september 2014
De afgelopen week kon er op de veiling bij het online veilinghuis BVA Auctions geboden worden op een gedeelte van de inventaris van de Flint. Dankzij de verbouwing konden liefhebbers eigenaar worden van een stukje nostalgie van het theater. De veiling heeft een bedrag van € 18.759,- opgebracht.

Harold Warmelink, directeur van het theater, is tevreden over de opbrengst. Populair bij de online bieders waren onder andere de haringkar, het kookgerei en de barkrukken. Er werden 295 verschillende (groepjes) goederen geveild en in totaal werd de veiling online 48.939 keer bekeken. 

De veiling was niet alleen in Amersfoort populair. Ook geïnteresseerden vanuit Drenthe en Limburg hebben geboden en er zijn zelfs biedingen uit België en de Nederlandse Antillen binnengekomen. Het geld dat de veiling heeft opgebracht wordt besteed aan de inrichting van het nieuwe restaurant; Trek theaterkeuken & café.

De vernieuwde Flint wordt zaterdag 27 september feestelijke geopend met een spectaculaire show. Na de voorstelling gaat het feest verder met een comedycafé, live muziek en heerlijke hapjes uit Trek theaterkeuken & café. Op zondag 28 september, tussen 13.00 en 16.00 uur is er een Open Dag voor iedereen die het resultaat van de verbouwing wil komen bewonderen. Bezoekers worden dan getrakteerd op koffie met iets lekkers erbij.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!