De essentie van LiveCommunicatie - EventStreetDe essentie van LiveCommunicatie - EventStreet
Back Back Column

De essentie van LiveCommunicatie - EventStreet

13 juni 2018

Door Pieter Schure, PINO - LiveCommunicatie gaat over ontmoetingen. In onze branche bedenken we daar de meest creatieve en fantastische concepten voor. Daar zijn we bij PINO ook heel goed in. Maar op 10 juli, tijdens EventStreet doen we het anders. We gaan terug naar de essentie van LiveCommunicatie; zonder beleidsdoelstellingen en zonder strategische boodschap; vandaag even niet!

De essentie van LiveCommunicatie is een goed gesprek, een gezellige ambiance en leuke ontmoetingen. Want waar beleef je de leukste avonden en heb je de beste gesprekken? Waar deel je verdriet en vreugde, of vind je misschien zelfs wel de liefde van je leven? Waar doe je zaken en maak je nieuwe vrienden? Waar beleef je de mooiste momenten die je voor altijd bij blijven? Dat gebeurt in de kroeg!

Café Koops aan de Damstraat 4 is tijdens EventStreet de huiskamer van PINO. Verwacht geen flitsende show of grootse decors, maar ervaar de authenticiteit, het vakmanschap én de gastvrijheid van het team van Koops. Kernwaarden die ook zo van toepassing zijn op PINO.

De ideale setting waar iedereen zich thuis voelt. Die garant staat voor een hele mooie avond in de gezelligste stamkroeg van Haarlem. Waar volop ruimte is voor goede gesprekken en plezier. Puur en oprecht! De laagdrempelige sfeer waar PINO zich helemaal thuis voelt. Immers, de kern van ons vak ligt in het creëren van de ideale live setting waar de ontmoeting leidt tot nieuwe vrienden en nieuwe plannen; de essentie van LiveCommunicatie.

Kom op 10 juli sfeer proeven bij PINO en Koops! We verzorgen lokale bieren uit Haarlem én Utrecht en natuurlijk wat mooie kroeghappen en veel gezelligheid. Verder weten wij ook niet wat de avond brengt; een goede kroegavond laat zich niet plannen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!