De Bonte Wever start Kerstpakketten Drive-Thru   De Bonte Wever start Kerstpakketten Drive-Thru
Back Back Nieuws

De Bonte Wever start Kerstpakketten Drive-Thru

25 november 2020

In de huidige tijd is het voor sommige bedrijven lastig om een goede manier te vinden waarop het kerstpakket uitgereikt kan worden. De Bonte Wever in Assen komt met een alternatief. Via een Kerstpakketten Drive-Thru kunnen alle bedrijven een kerstpakket overhandigen aan hun werknemers. Keuze uit cadeaumogelijkheden die De Bonte Wever zelf biedt of een mogelijkheid zelf een pakket aan te leveren

Kerstpakketten Drive-Thru 

Voor de Kerstpakketten Drive-Thru beschikt De Bonte Wever over een groot en goed bereikbaar parkeerterrein. Met een kerstige sfeer, rijd je bij het afhalen langs een eenvoudig toegankelijk uitgiftepunt. Er is genoeg ruimte voor het tijdelijk opslaan van de kerstpakketten die je eenvoudig (laat ) afleveren. In overleg wordt het moment van uitgifte bepaald. Dit kan over meerdere dagen gespreid worden. Er is een mogelijkheid om als werkgever aanwezig te zijn bij de uitgifte van de pakketten voor een persoonlijke touch. Daarnaast kan het ook volledig uit handen gegeven worden. De Drive-Thru is geopend op 16, 17 en 18 december. In overleg is een andere datum ook mogelijk.

 Cadeaumogelijkheden van De Bonte Wever

De Bonte Wever biedt ook cadeaumogelijkheden aan voor bedrijven. Medewerkers kunnen verrast worden met een luxe hotelarrangement, een High Wine of Beer pakket, een dagje uit voor het hele gezin of een heerlijke beautybehandeling in de beautysalon van De Bonte Wever. VVV Assen regelt daarnaast ook pakketten met mooie streekproducten.

Meer informatie over de actie vind je hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!