Back Back Nieuws

De Bonte Wever heeft vier sterren binnengehaald

04 mei 2011
Het gloednieuwe hotel De Bonte Wever in Assen heeft de 4-sterren status behaald. De vier sterren zijn deze maand toegekend door de Nederlandse Hotel Classificatie, onderdeel van het Bedrijfschap Horeca en Catering.

 

4-sterren basisnormen

Om in aanmerking te komen voor een 4-sterren status, moet een hotel voldoen aan alle 4-sterren basisnormen. Daarnaast moeten er nog minimaal 73 punten worden behaald met zogenaamde 4-sterren normen naar keuze. De Bonte Wever heeft maar liefst 128 punten behaald; ver boven de norm.

 

Uiteenlopende diensten

Algemeen Directeur Christa de Ruiter van De Bonte Wever voelt zich erg trots: ‘De kwalificatie van 4-sterren is de kroon op de bouw van ons hotel wat een half jaar geleden werd afgerond. Wij hebben hier hard aan gewerkt. Wij bieden onze hotelgasten de meest uiteenlopende diensten, van een wake-up call tot een wasservice en van roomservice tot de post-verzendservice.’

 

Feel good, have fun

Christa vervolgt: ‘Onze mooie kamers zijn natuurlijk ook voorzien van alle moderne gemakken zoals een flatscreen tv met connectivity box, een energiebesparend luchtregulatie-systeem en kluisjes voor de kostbare spullen. Voeg daarbij het feit dat onze medewerkers heel gedreven zijn om het de gast naar de zin te maken en onze slogan ‘feel good, have fun ’ wordt geheel waargemaakt. Kwaliteit blijven we leveren, onze gasten houden ons scherp.’

 

Congresaccommodatie

Nu De Bonte Wever als luxe hotel is aangemerkt, is het duidelijk dat het hotel ook zeer aantrekkelijk is voor zakelijke gasten. Daartoe heeft De Bonte Wever een nieuwe congreszaal gecreëerd. De zaal heeft een zakelijke uitstraling en kan bijeenkomsten tot 400 personen herbergen. Het 4-sterren hotelschild pronkt inmiddels bij de hotelentree van De Bonte Wever en de nieuwe zaal is in gebruik genomen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!