Back Back Nieuws

De Boer verlengt contract Vierdaagse

16 januari 2014
De Boer Structures blijft hofleverancier van de Vierdaagse in Nijmegen. Het Alkmaarse bedrijf heeft met het ministerie van Defensie overeenstemming bereikt over meerjarige verlenging van de bestaande samenwerking.

De Boer Structures tekent hierdoor ook de komende jaren voor de bouw van Kamp Heumensoord, het dorp waar 6.000 militairen en ruim 30 nationaliteiten tijdens de Vierdaagse verblijven. Naast de slaapvertrekken voor lopers en staff bouwt De Boer een receptieruimte, vergaderzaal, administratiekantoor, eetzalen, doucheruimtes en recreatiezaal.

‘Geweldig’
Directeur Vincent de Ridder van De Boer Nederland is trots op de verlenging van de jarenlange samenwerking en het vertrouwen dat het ministerie als organisator opnieuw in zijn bedrijf stelt. ‘Afgelopen jaar waren we voor de 47ste maal betrokken bij dit evenement. De Vierdaagse is wereldwijd een begrip en er is geen Nederlander die ‘the walk of the world’ niet kent. Het is geweldig dat onze naam hier de komende jaren in volle omvang aan verbonden blijft.’

Overige tentlocaties
De Boer Structures had al een doorlopende overeenkomst met de Stichting Vierdaagse. Hieronder vallen alle tentlocaties in het centrum van Nijmegen en bij de start- en finishlocaties. Naast zo’n zestig punttenten gaat het om horecavoorzieningen, een dubbeldekkerpaviljoen voor vips en pers en een medisch centrum, met daarin een blarenpoli, massageruimten, eerste hulp en meer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!