Back Back Nieuws

De Boer Structures en RAI tekenen meerjarige samenwerking

16 mei 2012
De Boer Structures heeft met Amsterdam RAI een meerjarige strategische samenwerking gesloten om voor verschillende beurzen die de Amsterdam RAI organiseert, de tijdelijke paviljoens en de facilitaire inrichting zoals verlichting, stoffering en sanitair te leveren. Verder is De Boer geselecteerd als preferred supplier voor beurzen die door derden worden georganiseerd.

 

Flexibel uitbreiden van beurshallen

Amsterdam RAI wil haar terrein van 23 hectare zo flexibel en intensief mogelijk gebruiken om een maximale aantal verhuurbare vierkante meters te creëren. Om de capaciteit van haar bestaande beurshallen snel en flexibel te kunnen uitbreiden, heeft Amsterdam RAI met De Boer een meerjarige samenwerking afgesloten. Hierdoor kunnen op het voorterrein en de binnenplaats van de RAI 8.000 m2 aan tijdelijke paviljoens geplaatst worden.

 

Functionele oplossingen

De Boer werkt al sinds de jaren ’90 intensief samen met Amsterdam RAI om op een flexibele en kwalitatieve manier de bestaande beursfaciliteiten tijdelijk uit te breiden bij grootschalige evenementen. ‘We zijn er als Amsterdam RAI trots op dat we ook in 2012 weer zeer grote en aansprekende vakbeurzen naar Amsterdam hebben kunnen halen. Dat stelt hoge eisen aan onze voorzieningen. Doordat De Boer in staat is hoogwaardige volledige functionele oplossingen te bieden die dezelfde kwaliteit bieden als de bestaande locaties van Amsterdam en dat op een betrouwbare manier doen, hebben we de samenwerking verlengd’, aldus Hans Bakker, Algemeen Directeur Amsterdam RAI.

 

Internationale spotlights

Lucas Covers, directievoorzitter van De Boer, vindt de voortzetting van de samenwerking met Amsterdam RAI een bevestiging van de goede samenwerking tussen beide organisaties van de afgelopen jaren. ‘Vooral tijdens de komende internationale topmanifestaties als de International Broadcasting Convention en de World of Private Label International Trade Show staat de RAI als beursorganisatie in de internationale spotlights. We zijn er trots op dat we daar onze bijdrage de komende jaren weer aan kunnen leveren.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!