Back Back Nieuws

De Boer Structures en Amsterdam RAI verlengen samenwerking

09 februari 2015
De Boer Structures blijft de komende jaren voor verschillende grote beurzen die Amsterdam RAI organiseert de tijdelijke paviljoens leveren. Dit volgt uit de verlenging van de meerjarige samenwerking, die beide partijen onlangs overeen kwamen. De Boer is daarnaast geselecteerd als preferred supplier voor beurzen die door derden worden georganiseerd.

Capaciteit uitbreiden
Amsterdam RAI wil haar enorme terrein van 23 hectare zo flexibel en efficiënt mogelijk gebruiken om de maximaal verhuurbare oppervlakte te creëren voor bezoekende beurzen. Door de samenwerking met De Boer kan Amsterdam RAI snel en flexibel de capaciteit van de bestaande beurshallen uitbreiden. Zo kan alleen al op het voorterrein en de binnenplaats van de RAI binnen zeer korte tijd meer dan 12.000 m2 aan tijdelijke paviljoens worden geplaatst, inclusief de facilitaire inrichting zoals verlichting, stoffering en sanitair.

Betrouwbare partner
De Boer werkt al sinds de jaren negentig intensief samen met Amsterdam RAI om bij grootschalige evenementen op een flexibele manier de bestaande beursfaciliteiten tijdelijk uit te breiden. Algemeen directeur Amsterdam RAI Hans Bakker is er trots op dat de Amsterdam RAI in 2015 opnieuw zeer grote en aansprekende vakbeurzen naar Amsterdam heeft kunnen halen, die de capaciteit van de bestaande beurshallen weer op de proef stellen. ‘Dergelijke internationale beurzen stellen hoge eisen aan onze bestaande voorzieningen. De Boer biedt hoogwaardige, volledige, functionele oplossingen, die dezelfde kwaliteit bieden als de bestaande locaties van Amsterdam. Bovendien heeft De Boer bewezen een betrouwbare partner te zijn. Om die redenen hebben we de samenwerking verlengd.’

Uitstekende relatie
Voor directievoorzitter Arnout de Hair van De Boer bevestigt de voortzetting van de samenwerking met Amsterdam RAI de uitstekende relatie die beide organisaties de afgelopen decennia opbouwden. ‘Tijdens internationale topmanifestaties zoals de International Broadcasting Convention (IBC) en de World of Private Label International Trade Show (PLMA) staat de RAI als beursorganisatie in de internationale spotlights. We zijn er trots op dat we daar onze bijdrage de komende jaren weer aan kunnen leveren’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!