Back Back Nieuws

De Boer Structures breidt sponsoring Alpe d'Huzes uit

07 juni 2013
De Boer Structures heeft de sponsoring van Alpe d’HuZes dit jaar uitgebreid. In totaal steunde het Alkmaarse bedrijf de actie – waarbij deelnemers fietsend geld inzamelen voor onderzoek naar kanker - met zeven tijdelijke accommodaties, drie meer dan vorig jaar.

Alpe d’HuZes is een jaarlijkse actie, waarbij deelnemers een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ proberen deelnemers de befaamde Alpe d’Huez op een dag tot zesmaal toe op de fiets te beklimmen. Vorig jaar bedroeg het aantal deelnemers meer dan 8.000. Zij fietsten samen het recordbedrag van 32,2 miljoen euro bij elkaar, bijna een verdubbeling van het bedrag het jaar ervoor. Het voorlopige binnen gefietste bedrag van dit jaar is ruim 25 miljoen.

Topsponsoring
De Boer verzorgde net als vorig jaar verschillende accommodaties voor de catering, deelnemers en diverse winkeltjes. Nieuw en extra dit jaar waren de chalets, onder meer voor gebruik als media- en stilteruimte. Bij de meerdaagse op- en afbouw kon De Boer een beroep doen op militairen van het Nederlandse leger. Onder leiding van de uitvoerders van De Boer hielpen zij bij het neerzetten en afbreken van de tenten, zowel aan de voet als op de top van de berg. Het transport van het tentmaterieel naar de Franse Alpen is net als de tenten zelf gesponsord.Transportbedrijven Geertrans, Ewals Cargo Care BV en Alphatrans BV gaven direct hun kosteloze medewerking aan dit project.

Trots
De Boer heeft de sponsoring van Alpe d’Huzes ondergebracht in het speciale Cares-programma, onderdeel van het beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. ‘Wij zijn trots dat we op de sponsorlijst staan van deze actie, waar elk jaar opnieuw meer mensen aan meedoen’, zegt Arnout de Hair, CEO De Boer Structures. ‘Kanker is een ziekte die jaarlijks nog altijd vele slachtoffers maakt. En hoewel steeds meer mensen kunnen worden genezen, blijft verder onderzoek noodzakelijk. Acties zoals Alpe d’HuZes zijn daarbij ongelooflijk belangrijk.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!