Back Back Nieuws

De Boer Structures bouwt tijdelijke accommodaties voor Nijmeegse Vierdaagse

17 juli 2013
Een compleet dorp, voorzien van alle faciliteiten, wordt in vier weken tijd opgebouwd. Zes voetbalvelden aan totaal tentoppervlak, uiteenlopend van VIP-ruimtes tot een medisch centrum. Het Alkmaarse bedrijf is dit jaar alweer voor de 47ste keer betrokken bij de ‘Walk of the World’, de ongekend populaire wandelvierdaagse die mensen van over de gehele wereld trekt. Dit jaar telt het deelnemersveld 77 nationaliteiten. In totaal lopen ruim 42.000 mensen mee van 77 nationaliteiten, onder wie 19.000 debutanten.

Trots
Directeur Vincent de Ridder van De Boer is trots op de jarenlange samenwerking en het vertrouwen dat de stichting Vierdaagse opnieuw in zijn bedrijf stelt. ‘De Vierdaagse is wereldwijd een begrip en er is geen Nederlander die dit evenement niet kent. Het is prachtig dat onze naam hieraan is verbonden.’

Memorabel
Voor hoofduitvoerder Joan Mosch van De Boer is deze 97ste editie van Vierdaagse een memorabele: hij bouwt voor de 35ste keer mee aan Kamp Heumensoord, het dorp waar 7.000 mensen kunnen verblijven, douchen, koken en eten. In totaal worden in en rond Nijmegen ruim 30.000m2 tentaccommodaties door De Boer gebouwd, waarvan meer dan de helft op Heumensoord onderdak biedt als slaapplaatsen aan onder andere de 5.000 militairen die traditioneel meedoen aan de Vierdaagse.

Horeca
Ook op andere locaties levert De Boer een zeer omvangrijk pakket aan tijdelijke accommodaties. Het Alkmaarse bedrijf tekent bij de start- en finishlocatie Wedren voor alle horecavoorzieningen, met voldoende eet- en drinkgelegenheid voor alle deelnemers. Hier is een centraal gepositioneerd Dubbeldekkerpaviljoen voor VIPS en pers. De wandelaars vinden op het naastgelegen park (Julianapark) het medisch centrum, met daarin een blarenpoli, massageruimten, EHBO en meer.

De dertig man sterke crew van De Boer heeft alle accommodaties binnen vier weken opgebouwd. De afbouw duurt twee weken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!