Back Back Nieuws

De Boer sponsor van topgolfer Robert-Jan Derksen

11 september 2010
De Boer, leverancier van tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen, heeft op het KLM Open 2010 een sponsorcontract voor twee jaar afgesloten met de Nederlandse topgolfer Robert-Jan Derksen. De Boer heeft internationaal een lange geschiedenis binnen de golfwereld en is als leverancier verbonden aan belangrijke toernooien als de international PGA Championships, European PGA Tour en de Ryder Cup.

Robert-Jan Derksen, die vanaf 1 januari 2011 zal spelen met het logo van De Boer op zijn kleding, is een zeer vooraanstaande speler die al jaren tot de top van de Nederlandse golfwereld behoort. Ook in 2010 staat hij van alle Nederlandse spelers weer het hoogst genoteerd op de Europese Order of Merit. Met de sponsorovereenkomst wil De Boer haar positie binnen de internationale golfwereld verder versterken.


"Ik heb De Boer leren kennen als een professionele organisatie die altijd topprestaties nastreeft en de hoogste kwaliteit biedt. Wat dat betreft passen we goed bij elkaar, ik kijk uit naar onze samenwerking", aldus Robert-Jan Derksen.
Lucas Covers, CEO van De Boer, licht de overeenkomst toe: " Wij zijn zeer verheugd met Robert-Jan in de rol als ambassadeur voor De Boer in de golfwereld. Zijn professionele toewijding en positieve uitstraling in de golfsport sluit fantastisch aan bij de ambitie van De Boer om verder te groeien in deze belangrijke markt".

Foto: Lucas Covers, CEO van De Boer Groep (rechts) en Robert-Jan Derksen bezegelen de overeenkomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!