Back Back Nieuws

De Boer pakt uit bij Ryder Cup in het Schotse Gleneagles

08 oktober 2014
Op het fameuze Gleneagles Resort in Schotland heeft De Boer, voor de zesde keer tijdens de golf classic tussen Europa en de USA diverse luxueuze locaties gebouwd. Ruim 1.4000 vierkante meter vormden het onderkomen voor het Tented Village-complex en het Tweed Club Hospitality Pavilion.

Anova Vista
Binnen in de Delta-constructies van ruim 11.000 vierkante meter werden diverse faciliteiten ingericht, zoals het Champagne and Seafood Restaurant, The Ryder Cup Striding Man Bar, het Public Catering Pavilion, het Tay Club Hospitality Pavilion en het Merchandise Pavilion. Verder heeft De Boer de hypermoderne Anova Vista geplaatst, een veelzijdige constructie met een gewelfd dak en een geïntegreerde overkapping van 5 meter boven het terras dat uitzicht biedt op de tweede hole, van de tee tot de green. Door de Anova Vista te combineren met een Premier-constructie op de begane grond, specifiek ontworpen voor projecten die een grotere capaciteit voor toeschouwers vereisen, kon De Boer voor de Tweed Club bij de tweede hole een dubbeldekkertent van 3.200 vierkante meter plaatsen.

Edward Kitson, wedstrijd tournooidirecteur van de Ryder Cup: ‘De Boer heeft een jarenlange relatie met zowel de European Tour als de Ryder Cup dankzij de uitstekende producten en diensten van het bedrijf. Het was fantastisch om de ingebruikname te zien van de innovatieve Anova Vista, die de toeschouwers een geweldig panorama op de wedstrijd heeft geboden.’

Grote eer
John Cochrane, Sales Director UK bij De Boer: ‘Het is een grote eer om voor de zesde keer aanwezig te zijn bij de Ryder Cup en het onderstreept de sterke relatie die we met de organisatie hebben. Daar zijn we  zeer  trots op. Door de grote uitstraling van de Ryder Cup is dit altijd een speciaal evenement voor De Boer. We kijken uit naar de volgende editie!’

De Boer heeft zijn sporen verdiend met het plaatsen van tijdelijke locaties voor prestigieuze golftoernooien, waaronder de World Golf Championships, het KLM Open, het Senior Open Championship en de vijf eerdere Europese Ryder Cup events.

Foto: Vele toeschouwers hier voor de Tweed Club bij de tweede hole zagen Europa winnen van de USA

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!