Back Back Nieuws

De Boer lanceert vernieuwde evenementenhal Anova Vista

18 juni 2013
De Boer introduceert met de Anova Vista een compleet vernieuwde basis evenementenhal. Diverse innovaties die in de Anova Vista zijn toegepast spelen in op de behoeften van opdrachtgevers om met een aantrekkelijk design, hoger comfort en een lager energieverbruik een evenementen accommodatie voor een aantrekkelijk prijsniveau te kunnen huren. Hiermee zet De Boer Structures een nieuwe standaard in de toepassing van basisevenementenhallen.

Geïntegreerde vleugeluitbouw zorgen voor een vloeiende daklijn 
Een ingenieus verbindingssysteem maakt het mogelijk dat uitbouwen van de accommodatie mogelijk wordt zonder dat de vloeiende daklijn wordt onderbroken. Door de zijwandhoogte van 3,5 meter wordt een optimale beleving van de ruimte gecreëerd. Tevens wordt door de hoge isolatiewaarde van de constructie en de pneumatische dakbespanning de Anova Vista gekenmerkt door een lager energieverbruik, betere akoestiek en een hoger comfort. Dankzij de lichtere materialen die gebruikt worden voor de Anova Vista zijn de onderdelen van de tijdelijke accommodatie eenvoudiger te verwerken en dragen daardoor bij aan betere arbeidsomstandigheden. Ondanks de diverse innovaties die in de Anova Vista zijn verwerkt, zal deze nieuwe evenementenhal voor een concurrerende huurprijs op de markt gebracht worden.

Door de aanbouw van aanvullende functies zoals ontvangstruimte, luchtsluis, garderobe, catering, sanitaire voorzieningen en opslag aan het hoofdcomplex worden tenthallen vaak gekoppeld met andere tenttypes tot een geschakeld tentencomplex. Een dergelijke traditionele maatwerkaccommodatie biedt binnen weliswaar de juiste ruimte voor het evenement, maar buiten kan een uniforme uitstraling door de verschillende uitbreidingen verloren gaan. Door gebruik te maken van geïntegreerde vleugels maakt de Anova Vista een uniforme presentatie mogelijk en zorgt daarmee voor de gewenste eenheid in uitstraling.

Hoger comfort dankzij pneumatische dakbespanning
Aan weerszijden van de Anova Vista zijn vleugeluitbouwen mogelijk van vijf meter diep, die per vijf meter in breedte uit te breiden zijn. De vloeiende daklijn wordt boven de vleugels doorgetrokken waardoor de uitbouwen één visueel geheel vormen met de hoofdstructuur. Door gebruik te maken van pneumatische dakbespanning wordt het dakzeil zeer strak getrokken zodat de vloeiende lijn behouden blijft. Bovendien draagt deze dakbespanning belangrijk bij aan een hoger comfort en betere akoestiek voor de gebruikers.

Dichte uitbouw tot open terras
De uitbouw kan worden uitgerust met glazen panelen en deuren, of omheind met een glazen balustrade waardoor een overdekt terras ontstaat. De uitbouwen kunnen per vijf meter in de lengte worden uitgebreid, geschakeld worden of in delen toegepast worden. Een optionele teruggezette gevel biedt de mogelijkheid om het terrasgedeelte op een indrukwekkende manier overdekt uit te breiden.

Panoramische ramen en geïsoleerde wanden
De dubbelglazen wandpanelen zijn zeer breed en bieden daarmee een vrij zicht op de buitenwereld. Het dubbele glas heeft een lichtgrijze tint om op een zonnige dag de temperatuur binnen aangenaam te houden. De dichte panelen bestaan uit een vijf centimeter dik sandwichpaneel met een hoge isolatiefactor voor zowel geluid als temperatuur. Verder zorgt de verbeterde aansluiting tussen panelen, deuren en de structuur voor een betere klimaatbeheersing en lager energieverbruik.

Complete merkbeleving door geïntegreerd banier- en banneringsysteem
Het frame van de Anova Vista is uitgerust met sleuven die ideaal zijn om bannering aan te bevestigen. Ook zijn er bevestigingspunten voor banieren rondom de structuur aangebracht in het verlengde van de wanden zodat een complete merkbeleving gecreëerd kan worden binnen en rondom de accommodatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!