Back Back Nieuws

De Boer debuteert in ParaGamesBreda!

11 oktober 2013
De Boer Structures debuteerde afgelopen weekeinde in de ParaGamesBreda. Het Alkmaarse bedrijf leverde een belangrijke bijdrage aan het spektakel, waaraan zo’n 1.200 sporters met een beperking uit binnen- en buitenland meedoen.

De Boer plaatste op de parkeerplaats bij de Koninklijke Militaire Academie, hartje Breda, een evenementenhal van 30 bij 45 meter. De op- en afbouw werd verzorgd door een kleine kern van eigen medewerkers, geassisteerd door leden van de rugbyverenigingen in Breda en Etten-Leur en cadetten van de KMA kazerne. In de vier meter hoge hal werden tot en met 13 oktober de rolstoelrugbywedstrijden gehouden.

Sportspektakel
Volgens Commercieel Directeur Marc van Raaij laat De Boer Structures zich bewust bij het evenement zien en gelden. 'Een groot gedeelte van onze activiteiten rond de ParaGamesBreda is sponsoring. Wij zien de maatschappelijke relevantie van een sportspektakel als dit en willen onderstrepen dat we ons óók graag aan een dergelijk evenement verbinden.'

ParaGamesBreda!
ParaGamesBreda! is het op twee na grootste evenement voor gehandicapte sporters ter wereld. Alleen de Paralympics en de World Wheelchair and AMputee Games zijn groter. Een verschil met die evenementen is dat het bij de ParaGamesBreda! naast topprestaties net zozeer draait om participatie van sporters met een functiebeperking. ParaGamesBreda! biedt naast het wedstrijdgedeelte diverse sportactiviteiten en clinics aan. Zo hoopt ParaGamesBreda! mensen met een beperking aan te zetten tot beweging en/of sport.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!