Back Back Nieuws

De Boer debuteert bij World Port Tournament

29 juli 2015
De Boer Structures kijkt tevreden terug op een geslaagd ‘debuut’ bij het World Port Tournament. In Rotterdam was het afgelopen week niet alleen smullen geblazen van homeruns en spectaculair honkbal, ook de feestelijke sfeer in en rond de tijdelijke accommodaties van het Alkmaarse bedrijf droeg bij aan een geweldige sportweek.

Tijdens de dertiende editie van het internationale honkbaltoernooi verzorgde De Boer 
de structuren rond het Neptunus Familiestadion in Rotterdam. Via een piramide werden de bezoekers een groot plein opgeleid, waaromheen diverse structuren stonden opgesteld die het bedrijf leverde voor onder andere de horeca en merchandising. Rondom het plein was elke dag na afloop van de wedstrijden volop entertainment aanwezig.

Partnership
Het was de eerste keer dat het World Port Tournament met De Boer aan de slag ging en commercieel directeur Marc Westerwaal van De Boer Nederland is erg tevreden met het partnership die beide partijen met elkaar sloten. ‘Het World Port Tournament is een begrip in de mondiale honkbalwereld. Met deelnemende landen als Cuba, Curaçao, Japan, Taiwan en natuurlijk Nederland is het een ongekende blikvanger. We zijn ongelooflijk trots dat we als partner van dit topevenement mogen optreden.’

Succes
Sportief was het toernooi een groot succes: het Nederlands honkbalteam reikte tot de finale, waarin het nipt zijn meerdere moest erkennen in Cuba (3-5). In de aanloop naar de eindstrijd had Oranje zich met 12-7 en 8-4 nog tweemaal de meerdere van de Cubanen getoond. Het Neptunus Familiestadion stroomde gedurende het toernooi voortdurend vol; viermaal was het zelfs tot de laatste plaats uitverkocht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!