
Lidmaatschap valt samen met 55-jarig bestaan
Raymond Strikker, hotelier-restaurateur van Landhuishotel De Bloemenbeek, is trots op het lidmaatschap van de Alliance: ‘Wij beschouwen het als bijzonder eervol om juist nu – in het 55-jarig bestaan van ons Landhuishotel & Restaurant – inspirerend samen te kunnen werken met de collega toprestaurants binnen het samenwerkingsverband Alliance Gastronomique in Nederland en België. Extra bijzonder is dat Twente met JoAnn in Enschede – waar Emiel Kwekkeboom en Mandy Overbeek oud-medewerkers zijn van De Bloemenbeek – en Dorset in Borne nu maar liefst 3 Alliance Gastronomique-restaurants telt. Een absolute bekroning voor het stijgende culinaire niveau van onze streek.’ De Alliance ontwikkelde zich de afgelopen 54 jaar tot een stevig fundament voor de culinaire ontwikkeling in Nederland. De betrokken restaurateurs staan borg voor een constante topkwaliteit. Niet zelden hebben de chefs van nu zich de afgelopen jaren in deze ambiance kunnen bekwamen in hun vak.
Over Landhuishotel De Bloemenbeek
In 1966 nam de familie Strikker de boerderij met schenklokaal en herberg/pension De Bloemenbeek over. De stijlvolle en warme ambiance in combinatie met haar welgemeende gastgerichte service met persoonlijke uitstraling lopen als een rode draad door de historie van dit familiebedrijf. Onder leiding van Raymond Strikker, de tweede generatie uit de hoteliersfamilie, is De Bloemenbeek uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd landhuishotel met Twentse authenticiteit. Dit gelegen op een 5 hectare groot landgoed, vermaard restaurant met 1 Michelinster en SVH Meesterkok en met riante zalen voor meetings en events van uiteenlopende aard.