Back Back Nieuws

De Beyaerd opent 40 nieuwe kamers | foto's

25 juni 2007
Golden Tulip De Beyaerd in Hulshorst (bij Nunspeet) heeft donderdag 21 juni officieel haar veertig nieuwe hotelkamers geopend. Daarmee komt een eind aan de verbouwing van de 27 'niet meer van deze tijd' stijl kamers tot eigentijdse, stijlvolle kamers en suites met een mix van donker- en lichtbruine, witte en oranje tinten.

Naar de 9 foto's
Naar de 9 foto's in de diashow
(Foto's: Henk Merjenburgh)

Twee jaar geleden werd De Beyaerd francise-partner van Golden Tulip waarmee tegelijk de start van de verbouwing is ingezet. Anne-Mieke van den Hoeven, sinds een aantal maanden de nieuwe manager marketing en sales bij De Beyaerd en The Harbour: "Als je Golden Tulip wilt worden, moet je aan bepaalde eisen voldoen en meteen is gestart met een rigoreuze investering van 2,5 miljoen euro."

Als francise-bedrijf heeft De Beyaerd wel de lusten maar niet de lasten van Golden Tulip. Op het gebied van sales- en marketing krijgt het volledige ondersteuning van de keten, maar voor de aankleding van haar viersterrenhotel mag het zelf beslissen wat er op de vloer komt, wat aan de muur en welke designmeubels en bedden er in de kamers worden geplaatst.

De inrichting van de kamers is gedaan en gestyled door Pascalle Grasveld, binnenhuisarchitecte en partner van Phons Grasveld, directeur-eigenaar van hotel- en congresbedrijf De Beyaerd en evenementenlocatie The Harbour.

Van den Hoeven: "Wat De Beyaerd speciaal maakt is dat het een paviljoenhotel is, met een hoofdgebouwd met los daarvan enkele bijgebouwen. In het hoofdgebouw heb je de hoofdfaciliteiten als hotelreceptie, restaurant en bar, alle zalen en hotelkamers liggen apart en worden met overdekte paden naar het hoofdgebouw geleid. Deze nieuwe vleugel heeft alleen hotelkamers, de andere twee vleugels hebben zalen en hotelkamers. Wat je dus krijgt als zakelijke gast is dat iedereen lekker van binnen naar buiten loopt, buiten een break-out heeft, weer naar binnen gaat voor de presentatie, 's avonds buiten een borrel en weer lopend naar de hotelkamers. En daarnaast hebben we ook nog met onze buren, TIWA Outdoor, actieve programma's aan te bieden."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!