Back Back Nieuws

De Amsterdam Convention Factory viert 12,5 jarig jubileum

07 maart 2012
De Amsterdam Convention Factory viert deze maand haar 12,5 jarig jubileum als evenementenlocatie. De locatie was voorheen het werkterrein van de V.O.C. en tot 12,5 jaar geleden een dieselmotorenfabriek van Stork.

 

Industriële evenementenlocatie

Inmiddels is de Amsterdam Convention Factory een industriële evenementenlocatie met een capaciteit tot 3.000 personen waar de meest uiteenlopende evenementen plaatsvinden. Van modeshows tot congressen en personeelsfeesten tot internationale beurzen. De Amsterdam Convention Factory heeft in de afgelopen 12,5 jaar haar deuren geopend voor vele (inter)nationale bezoekers.

 

Buizenwand als handelskenmerk

Sinds 2004 wordt de oude Stork fabriek, met een oppervlakte van 4000 m2, geëxploiteerd door Stage Entertainment, het live entertainmentbedrijf van Joop van den Ende. Het industriële en robuuste karakter van de locatie is altijd gewaarborgd gebleven. In de theaterzaal, waar plaats is voor ruim 1000 personen, is de indrukwekkende buizenwand nog altijd zichtbaar. Inmiddels is deze buizenwand het handelskenmerk van het gebouw geworden.

 

Bereikbaarheid

De Amsterdam Convention Factory ligt in het centrum van Amsterdam, nabij de ring A10 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er is een groot parkeerterrein voor de deur. Daarnaast kan ook worden aangemeerd met de boot aan het grote terras aan de achterzijde van de locatie. De locatie is in het bezit van een zilveren Green Key certificaat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!