In de agenda: Vincent de Ridder en Pieter Bas Boertje bij LIVE LIVE LIVE!In de agenda: Vincent de Ridder en Pieter Bas Boertje bij LIVE LIVE LIVE!
Back Back Nieuws

In de agenda: Vincent de Ridder en Pieter Bas Boertje bij LIVE LIVE LIVE!

27 januari 2021

Eind januari, een mooi moment voor aflevering 4 van LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de evenementenbranche en een nóg mooier moment om het over de actualiteit te hebben. Aan tafel daarom twee mannen die overal middenin staan: Vincent de Ridder, bestuurslid Dutch Venue Association en Algemeen Directeur van De Kromhouthal en Pieter Bas Boertje, voorzitter IDEA en CEO D&B Eventmarketing. Welke signalen pikken zij op uit de markt?

Verwachtingen en voorspellingen

Natuurlijk is het is koffiedikkijken, maar durven ze zich te wagen aan een voorspelling voor 2021? Welke verwachtingen koesteren Pieter Bas en Vincent voor de korte en wellicht lange termijn? Waar zijn ze zelf op het moment mee bezig en welke mooie initiatieven zien ze om zich heen ontstaan? Samen met Bardo Roodnat van Dutch Standard en Arjen Lemstra van Eventsummit gaan ze het gesprek aan.

Praat mee!

Zelf ook graag een aandeel leveren aan de podcast? We nemen jouw ingestuurde vragen graag mee. Heb je een prikkelende stelling die we absoluut bij ze neer moeten leggen? Geef ze aan ons door en luister donderdag 4 februari om 15:00 naar LIVE LIVE LIVE!

De podcast is te beluisteren via de bekende kanalen. Nieuwsgierig naar de eerste drie afleveringen? Die luister je hier terug.

LIVE LIVE LIVE

LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de evenementenindustrie, is een initiatief van High Profile Events, Dutch Standard Events en EventSummit. In deze meerdelige podcast bespreken we events vanuit alle windrichtingen: natuurlijk bekijken we uitgebreid waar we nu staan, maar nóg liever kijken we met onze gasten naar de toekomst.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!