In de agenda: podcast LIVE LIVE LIVEIn de agenda: podcast LIVE LIVE LIVE
Back Back Nieuws

In de agenda: podcast LIVE LIVE LIVE

15 december 2020

Twee kopstukken uit de evenementenbranche, één podcast! Tijdens de tweede aflevering van LIVE LIVE LIVE ontvangen we Erik-Jan Ginjaar en Thomas Zwart. Als respectievelijk algemeen directeur van Postillion Hotels en directeur Capital C Amsterdam zijn zij dé personen om aan de tand te voelen over de veranderingen in venueland en hun strategie voor 2021. Heb jij prangende vragen aan dit tweetal? Stel ze dan hier en luister donderdag 17december om 15:00 naar LIVE LIVE LIVE!

Wat is hun strategie voor 2021? Hoe gaan ze het vertrouwen van de zakelijke bezoeker winnen als evenementen straks weer mogen? In een podcast van drie kwartier bevragen we Erik-Jan Ginjaar en Thomas Zwart uitgebreid over onder andere bovenstaande onderwerpen. Heeft de nieuwe lockdown hun strategie doen wankelen? Hoe zien ze 2021? Wij zijn reuze benieuwd naar hun antwoorden!

Stelling

Wat zou jij willen weten van Erik-Jan Ginjaar en Thomas Zwart? Wil je ze laten reageren op een prikkelende stelling? In de podcast nemen we graag ook jouw inbreng graag mee!

De podcast is te beluisteren via de bekende kanalen. Nieuwsgierig naar aflevering 1? Die luister je hier terug.

LIVE LIVE LIVE

LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de evenementenindustrie, is een initiatief van High Profile Events, Dutch Standard Events en LiveCommunity. In deze meerdelige podcast bespreken we events vanuit alle windrichtingen: natuurlijk bekijken we uitgebreid waar we nu staan, maar nóg liever kijken we met onze gasten naar de toekomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!