In de agenda: DigitalDay After op 16 februari!In de agenda: DigitalDay After op 16 februari!
Back Back Nieuws

In de agenda: DigitalDay After op 16 februari!

04 februari 2021

Dinsdag 16 februari van 13:30 tot 16:00 vindt de derde editie van DigitalDay plaats, DigitalDay After. We blikken terug op de highlights van DigitalDay II, er staan weer verschillende sprekers klaar om je te inspireren en uiteraard is er ook entertainment. In een exclusief rondetafelgesprek kun je bovendien leren van de missers van de vorige editie!

Online event over online events

Ook DigitalDay After vindt plaats in het gloednieuwe online platform van Elevent.ly. Er is door het 3D platform hard gewerkt om de technische probleempjes van DigitalDay II op te lossen. In samenwerking met DeSpreker.nl, Quality Bookings en het Sprekershuys staat er bovendien weer een mooi aanbod van gerenommeerde sprekers voor je klaar, die zelf ook de switch naar online hebben moeten maken.

Visionair Igor Beuker

Naast dat je alle sprekers van DigitalDay II nogmaals kunt beluisteren, zijn er ook nieuwe toonaangevende sprekers toegevoegd aan DigitalDay After. Afsluitend geeft topspreker en visionair Igor Beuker exclusief voor DigitalDay After zijn visie op de toekomst van Live! Een tweede spreker wordt later bekendgemaakt.

Entertainment

Natuurlijk zorgt DigitalDay After ook voor het nodige entertainment. Zo kun je kennismaken met Quizzzit, de grootste speler op het gebied van interactieve quizzen in Nederland. Daarnaast zal niemand minder dan Hans Kazàn live gestreamd vanuit zijn woonplaats in Spanje een online magic show voor de aanwezigen van DigitalDay After verzorgen! Hans Kazàn is al generaties lang populair als entertainer en televisiepresentator. Hij is een stand-up goochelaar die niet alleen in Nederland maar wereldwijd exclusieve gezelschappen entertaint met zie magie en een grote dosis humor!

DigitalDay II gemist?

Heb je deelgenomen aan DigitalDay II? Dan is je kaartje ook geldig voor DigitalDay After. Mocht je niet hebben deelgenomen aan DigitalDay II, koop dan hier je ticket!

DigitalDay After is Powered by High Profile Events, LC Events en EventSummit

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!