In de agenda: All you need is LIVEIn de agenda: All you need is LIVE
Back Back Nieuws

In de agenda: All you need is LIVE

27 januari 2022

Op Valentijnsdag organiseert LiveCommunity samen met MPI de eerste bijeenkomst voor de evenementenbranche in 2022. Ondanks de nog steeds beperkende maatregelen, overwint de liefde voor ons vak! All you need is LIVE vindt plaats in één van de mooiste locaties van Amsterdam, Capital C.  Daar vieren we de kracht van live en proosten we op een goed evenementenjaar met veel gave impactvolle events. 

Capital C

Capital C is het nieuwe creatieve centrum van Amsterdam. Het gebouw is ingericht in samenwerking met ruim 20 Dutch Designers. In deze venue zijn de mogelijkheden net zo eindeloos en creatief als de ruimtes. Of je nu een conferentie, exclusief diner, award show of product launch wilt organiseren, het is mogelijk in Capital C.

Valentijnsprogramma

MPI zal vanaf 13:30 uur een korte presentatie houden, mocht je interesse hebben om aan te sluiten, geef het dan aan bij het boeken van je ticket. Om 14:30 uur word je ontvangen met koffie, thee en zoete lekkernijen.  Van 15:00 uur hebben we een uniek Valentijnsprogramma voor je. We gaan speeddaten op een originele manier. Sebastiaan Wubben van Today is Amazing zal ervoor zorgen dat je genoeg te bespreken hebt tijdens de afsluitende borrel.
De Meisjes van het Compliment zorgt er deze dag voor dat we een expert worden in zakelijk flirten. De middag wordt afgesloten met een romantische borrel met prachtig uitzicht over Amsterdam.

Kaarten en meer informatie vind je hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!