De 13 beste evenementen van NederlandDe 13 beste evenementen van Nederland
Back Back Nieuws

De 13 beste evenementen van Nederland

25 mei 2021

Maar liefst dertien evenementen vielen bij deze editie van de Gouden Giraffe Event Awards in de prijzen. De awards voor de beste businessevents van Nederland (live communicatie en experience marketing) werden vorig jaar in verband met corona uitgesteld en dus waren er dit jaar prijzen voor evenementen uit zowel 2019 als 2020. Ook mocht de vakjury in de zes categorieën awards uitreiken aan fysieke live events én online events.

Impactvol

Namens organisator EventBranche.nl zegt Robin van Leeuwen: ‘De Gouden Giraffe Event Awards hebben dit jaar een branche waar de klappen zo hard zijn aangekomen, de rug weer laten rechten en tegelijkertijd meteen weer de nek uit laten steken als het meest impactvolle marketing- en communicatiemiddel.’

70 topevenementen

Er deden deze editie 70 topevenementen mee, laat organisator EventBranche.nl weten. Die werden in een online traject en na online pitches beoordeeld door de 17-koppige vakjury. De 13 prijswinnaars van de Gouden Giraffe Event Awards 2021 kregen de afgelopen dagen allemaal de giraffe op de stoep afgeleverd, waaronder een unicum: D&B Eventmarketing won als bureau twee keer in de categorie Relatie en Community Events (zowel online als fysiek).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!