Back Back Nieuws

DB Schenker logistiek partner Amsterdam RAI en MECC Maastricht

05 september 2011
Amsterdam RAI en DB Schenker hebben op vrijdag 2 september 2011 een samenwerkingsakkoord getekend waarmee Schenker International B.V. gedurende de komende jaren is aangesteld als logistieke dienstverlener in het beurs- en congrescentrum Amsterdam RAI en haar dochteronderneming MECC Maastricht.

 

Internationaal netwerk

Daarnaast zullen de bedrijven nauw samenwerken om wereldwijd evenementen te faciliteren, gebruik makend van het uitgebreide internationale netwerk van DB Schenker. De samenwerking start onmiddellijk met de evenementen die momenteel worden gepland en opgestart.

 

Nieuwe 'inhouse' vestigingen

'Beurs- en evenementenlogistiek behoort tot een van onze kernactiviteiten', aldus Leon Janssen, CEO DB Schenker Logistics in Nederland. 'DB Schenker is met eigen kantoren aanwezig bij de belangrijkste beurs- en tentoonstellingscentra over heel de wereld. Dit Fairs & Events expertisenetwerk wordt nu verder uitgebreid met nieuwe ‘inhouse’ vestigingen in Amsterdam en Maastricht.'

 

Doorslaggevende factor

Hans Bakker, directievoorzitter Amsterdam RAI: 'De mogelijkheden die DB Schenker biedt om de dienstverlening naar exposanten en organisatoren verder te verbeteren en met hun wereldwijde netwerk te ondersteunen, zijn doorslaggevend geweest voor de keuze van DB Schenker als logistiek partner'.

 

Op de foto: dhr. Leon Janssen (l), CEO DB Schenker Logistics in Nederland en dhr. Hans Bakker (r), directievoorzitter Amsterdam RAI.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!