Back Back Nieuws

D&B Rosé 2012: Pluk Geluk!

21 juni 2012
Dechesne & Boertje organiseerde donderdag 14 juni de vijfde editie van D&B Rosé, het jaarlijkse relatie-evenement van het eventmarketingbureau uit Muiden.

 

Bijzonder geluksmomentje

Geïnspireerd door de hectische tijden waarin we op dit moment leven, met weinig ontspanning, volle agenda’s en veel deadlines, besloot Dechesne & Boertje een totaal andere invulling aan het evenement te geven. Het was de hoogste tijd om even te genieten en bij te komen. Daarom stond D&B Rosé in het teken van ‘Pluk Geluk’. De gasten kregen gedurende de middag een bijzonder ‘geluksmomentje’ aangeboden.

 

Ontvangst met roze Cadillacs

Het programma vol verbinding, energie en inhoud bestond uit verrassende en inspirerende onderdelen. Zo trokken de gasten veel bekijks met een ritje door het pittoreske Muiden in grote roze Cadillacs. Bij het kantoor van Dechesne & Boertje werden de gasten ontvangen, waarna verschillende boten, van stoom- tot ribboot, naar Forteiland Pampus vertrokken.

 

Voor Pampus liggen

Op Pampus kregen alle gasten een roze mp3-speler, met de boodschap dat ze letterlijk voor Pampus mochten gaan liggen. Verspreid over het eiland stonden allerlei kleurrijke strandstoelen. Hier konden de gasten genieten van het uitzicht en een speciale audiobeleving. Het verhaal voerde de gasten mee naar een andere wereld, waar de hoofdpersoon op zoek ging naar geluk. Met de afsluitende vraag: ‘Wat is voor jou geluk?’

 

Pluk Geluk

Met deze vraag gingen de gasten naar het oude fort, midden op het eiland, en volgden ze een roze verlichte route. Met speciale inkt schreven de gasten hun geluksmoment op een strookje dat ondergedompeld werd in een reageerbuisje met puur Pampus regenwater. Even schudden, inkt mengen en de route vervolgen naar de ‘magische’ kamer: een ruimte waar een vlinderkabinet op de gasten wachtte. Een glazen kast vol met echte vlindercoconnen, wachtend om prachtige vlinders te worden, de vleugels uit te spreiden en de wereld in te vliegen. Iedere gast mocht een vlindercocon besprenkelen met zijn of haar geluk.


D&B Rosé Proeverij

Na dit bijzondere ritueel werd de middag afgesloten met de traditionele D&B Rosé Proeverij. Zes speciaal geselecteerde rosé’s stonden klaar, terwijl de band Alderliefste Franse chansons speelde. ‘D&B Rosé 2012: een prachtige dag, vol ontroerende momenten en bijzondere ontmoetingen. De komende weken krijgen de gasten te horen als hun vlinders zich ontpoppen en hun geluk de wijde wereld in vliegt’, aldus Dechesne & Boertje.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!