Back Back Nieuws

A Day in Dance: eerste sprekers bekend

31 mei 2016
Na eerder deze maand de data en locaties van A Day in Dance bekend te hebben gemaakt geeft de organisatie nu meer prijs over de inhoud van de masterclasses. A Day in Dance biedt iedereen die beroepsmatig betrokken is bij evenementen een unieke kans om de organisatie van de twee meest toonaangevende Nederlandse dance events van dichtbij te beleven.

Deelnemers leren de ins & outs van de nog steeds snel groeiende dance industrie en grootschalige event productie. Ze leren het DNA van de dance wereld begrijpen en krijgen tools aangereikt om dat direct in hun eigen werkveld toe te passen.

De sprekers tijdens A Day in Dance die nu bekend worden gemaakt zijn: 
» Sylvester Lindemulder - Nachtlab Agency BV – Case over Brands en Dance  events (Corona Sunsets).
» Ed Overvest - Chief Production Manager ID&T (2000 - 2015) – Technische productie vanuit  het dance event perspectief.
» Sjoerd Wynia - Directeur Amsterdam Open Air – Concept creatie in de dance event cyclus.
» Eric Keijer - Directeur Sensation – Rondleiding Sensation.
» Victor Coral – Hoofd opleiding The School of House – Dance als cultureel fenomeen en miljarden industrie.

Deze sprekers delen hun jarenlange ervaring in verschillende functies binnen de dance industrie op o.a. het gebied van Brand Building, Event Logistics en Concept Creation. Met een schat aan praktijkvoorbeelden geven zij de ins & outs van de wereld achter de dance events prijs. De rondleidingen op de werkvloer tijdens de opbouw van beide evenementen en hun inhoudelijke masterclasses zijn een unieke combinatie.

A Day in Dance is een compleet verzorgde dag  met een rondleiding op de werkvloer onder leiding van een producent, inspirerende masterclasses en uiteraard voldoende tijd voor lunch en een netwerkborrel. Educatie is het hoofddoel, waarbij de normaal ontoegankelijke setting het bijzondere decor vormt.

Voor meer informatie en het direct boeken van één van de beperkt beschikbare plekken ga naar; adayindance.com. A Day in Dance is een initiatief van The School of House en Dutch Standard Events.

Foto: Nico Alsemgeest 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!