David Nathan exclusief bij Geels EventsDavid Nathan exclusief bij Geels Events
Back Back Nieuws

David Nathan exclusief bij Geels Events

24 augustus 2023

Dé nieuwe generatie in Magic gaat exclusief samenwerken met Geels EventsDoor de samenwerking van David Nathan met onder andere Hans Klok en als Magic Consultant van Victor Mids voor MINDF*CK LIVE, kreeg David al vroeg een kijkje in de keuken van de grootmeesters. Tijdens zijn deelname aan het programma 'Holland's Got Talent' liet David de jury verbijsterd achter.

David wordt veel geboekt voor onder andere bedrijfsfeesten, merk-activaties, en (bedrijfs)openingen en incentives. Met zijn frisse moderne stijl breekt hij snel het ijs en maakt hij moeiteloos een connectie met zijn publiek. Op het gebied van Close-Up Magic is David ongeëvenaard. Voor je neus voltrekken zich de meest bizarre trucs, je wordt verrast waar je bij staat en blijft vol ongeloof achter. Bedrijven zoals Funda, Rabobank, Ernst & Young, Samsung, e.a., wisten David in het recente verleden al te vinden en de terugkerende boekingen spreken voor zich.

‘Een belofte voor de toekomst’, aldus Hans Klok.

Magic Dinner Castle

Het Magic Castle Dinner is een boeiend en innovatief evenement waar de werelden van culinaire kunst en betoverende illusies samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Dit unieke concept is ontstaan uit de visie om een avond te organiseren die de zintuigen prikkelt, vermaakt en de gasten een ervaring biedt die verder gaat dan een traditioneel diner of een avondje uit.

Bij het Magic Castle Dinner, staat culinair meesterschap centraal. Chef-kok Tjitze van der Dam, bekend om zijn ongeëvenaarde expertise en passie voor gastronomie, bereidt een voortreffelijk 5-gangen diner. Parallel aan deze culinaire reis, zorgt illusionist David Nathan voor het element van betovering en mysterie. David, met zijn indrukwekkende vaardigheden en charisma, voegt een laag van fascinatie en verwondering toe aan de avond met zijn reeks van magische trucs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!