
David, geboren en getogen in Bogota, Colombia, begon zijn internationale avontuur op jonge leeftijd toen hij naar Londen verhuisde op 16-jarige leeftijd. Deze ervaring wakkerde zijn passie voor reizen en gastvrijheid aan, wat hem ertoe bracht om in Londen een bachelor in toerisme te behalen. Aansluitend verhuisde hij naar Duitsland, waar hij een master voltooide met een specialisatie in hotellerie.
Een reis vol ontwikkelingen
David's professionele reis begon bij het Sheraton Grand London Park Lane, waarna hij zich verder ontwikkeld heeft bij een twee Michelin-sterren restaurant op de Faeröer Eilanden. Zijn passie voor culturen bracht hem naar Peru, en later verhuisde hij naar Dubai. Hier nam hij deel aan het prestigieuze Voyage Program, Marriott’s bekroonde managementprogramma. Zijn toewijding en talent werden snel opgemerkt, wat resulteerde in verschillende promoties binnen de Marriott International portfolio.
Dit jaar verhuisde David naar Nederland om zijn carrière voort te zetten als Food & Beverage Manager bij het Amsterdam Marriott Hotel. ‘Ik ben enorm verheugd om deel uit te maken van het team in Amsterdam’, zegt David. ‘Mijn doel is om onze gasten een onvergetelijke service en culinaire ervaring te bieden, geïnspireerd door de diversiteit aan culturen en smaken die ik heb mogen ontdekken tijdens mijn reis door verschillende continenten.’