Back Back Nieuws

Dare to Dive: bedrijfstraining onder water

30 januari 2007
Dare to Dive heeft een nieuw concept ontwikkeld om bedrijfstrainingen extra kracht bij te zetten: onderwatertraining. De trainingen richten zich op communicatie en samenwerken: beide zijn zowel in het bedrijfsleven als bij duiken essentieel. Doordat Dare to Dive de communicatie- en teambuildingstraining combineert met een onderwatertraining en een introductieduik in het zwembad, ontstaat er één sterk team dat gezamenlijk een leerzame en spannende uitdaging is aangegaan.

Duiken wordt steeds populairder. Een eerste duik - onder leiding van een ervaren instructeur – is een onvergetelijke ervaring. De combinatie met een bedrijfstraining garandeert een optimale impact van de training. De duiktraining kan ook geïntegreerd worden in een meerdaagse bedrijfstraining. De trainingen worden gegeven in zwembaden op diverse plaatsen in het land. Daarnaast verzorgt Dare to Dive ook buitenlandse incentive-duikreizen op maat.

Dare to Dive is een initiatief van Selma Falk (35) en Gerald Wansink (41), beiden zeer ervaren PADI-duikinstructeurs. Het trainingsconcept dat zij hebben ontwikkeld, is gebaseerd op hun jarenlange ervaring als adviseur in de zakelijke dienstverlening en een ruime kennis van duikopleidingen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!