Back Back Nieuws

Danzig overdag omgetoverd Pop up Hudson Bar & Kitchen

06 november 2014
Danzig opent vanaf vrijdag 28 november de deuren voor een pop-up versie van Hudson Bar & Kitchen. Een keten van New York georiënteerde restaurants die langzaam maar zeker Nederland aan het veroveren is. Overdag worden de tafels gedekt en gaan de burgers op de grill. Overigens staan er ook allerlei andere all American gerechten op de kaart en serveert Hudson cocktails & barbites. Danzig fans hoeven zich geen zorgen te maken: het populaire danscafé blijft gewoon Danzig by night op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Het is een begrip in Den Haag: Danzig. Op donderdag, vrijdag en zaterdag gaan tot diep in de nacht de voetjes van de vloer. Maar de rest van de week is Danzig gesloten. Daar komt verandering in dankzij Hudson Bar & Kitchen. De ruimte wordt een pop-up versie van Hudson waar de gebruikelijke goddelijke burgers geserveerd worden. Op donderdag, vrijdag en zaterdag schuift Hudson om middernacht de tafels aan de kant zodat er als altijd gedanst kan worden.

Meisje met de hamburger siert nieuw interieur
Bij hamburgers en andere Amerikaanse lekkernijen hoort een easy going sfeer en dus krijgt Danzig een make-over. Hout, bakstenen en leer zorgen voor een relaxte, warme uitstraling, met hier en daar een knipoog zoals de Hudson Wall of Fame. Omdat de horecagelegenheid vlakbij het Mauritshuis ligt, maakt kunstenaar Tinus Teder speciaal voor Hudson Den Haag een schilderij ‘Het Meisje met de Hamburger’, een knipoog naar het beroemde ‘Meisje Met de Parel’ van Vermeer. Overigens is Hudson voor museumbezoekers ook een ideale plek voor de koffie met een home made apple pie. Er kan ook geluncht worden, met bijvoorbeeld een Eggstravaganza Bacon, een Smokey Beefwrap of natuurlijk gewoon een sappige hamburger.

Amerikaanse klassiekers op het menu
In Rotterdam, Almere, Naaldwijk, Noordwijkerhout, Zoetermeer en het Haagse Statenkwartier weten ze allang dat je bij Hudson de beste burgers in town eet. Naast sappige hamburgers met een legendarische saus kun je bij Hudson terecht voor talloze andere all American classics. Bijvoorbeeld voor een spicy chili con carne, hot dogs, juicy steaks en smashing salmon. En zorg vooral dat er wat ruimte overblijft voor het dessert.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!