Back Back Nieuws

Dansen, sjansen en borrelen tijdens Damaris Festival op NDSM-werf

08 juli 2015
Damaris keert 26 juli terug naar de NDSM-werf in Amsterdam. Met de bevestiging van het Australische folk duo Pierce Brothers is de line-up van Damaris compleet en staat het festival bol van de live acts, dj's, foodtrucks, marktkraampjes en nog veel meer ingrediënten.

Volledige line-up op nieuwe website
Verdeeld over 9 podia treden meer dan 100 live acts, dj's en talenten op. Van het Deense pop trio WhoMadeWho loop je naar Kris Kross Amsterdam en als je zin hebt in karaoke, dan klim je op het podium bij Henny Huisman. Liever zelf bepalen wat de DJ draait? Kies een plaatje uit bij Singlefeestje of draai aan het rad bij Rave van Fortuin.

Hou je meer van luisteren en bewonderen, dan ga je naar Douwe Bob, Maaike Ouboter of Charl Delemarre. Nieuwe talenten spotten kan bij 2Tracks, waar artiesten die nog nooit op een festival hebben gespeeld van Damaris een kans krijgen om hun 2 beste nummers te spelen. Hip Hop of donkere electro is er ook in de vorm van Ronnie Flex en o.a. Ganz. De Memphis Maniacs sluiten het festival explosief af met hun nieuwe show. Kortom, op Damaris hoef je je  zeker niet te vervelen.

Lekker knus
De NDSM-werf is een prachtig festivalterrein en dit jaar zorgt Damaris voor een extra knusse indeling. De podia komen dichter op elkaar te staan en tussendoor vind je heerlijke foodtrucks, photoshoots, vintage fashion en nog veel meer gezellige hoekjes. Nieuw is dat de vrienden van Pllek onderdeel worden van festival en je dus ook op het strand langs het IJ kunt chillen.

Foto: Jason Doorson

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!