Dance Valley overgenomen door Free Your Mind Dance Valley overgenomen door Free Your Mind
Back Back Nieuws

Dance Valley overgenomen door Free Your Mind

07 februari 2024

De 28e editie van Dance Valley markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Dance Valley, aangezien het de primeur is onder de vleugels van de organisatie achter Free Your Mind, dat het festival onlangs overnam van UDC Events.

Cultureel fenomeen voor danceliefhebbers

Remko van der Klis, eigenaar van Free Your Mind, beschouwt Dance Valley als een nationale trots en unieke bron van Nederlands erfgoed: ‘Voor ons is Dance Valley meer dan alleen een festival; het is een cultureel fenomeen dat danceliefhebbers met elkaar verbindt. We begrijpen de betekenis van Dance Valley voor de fans en de rol die het speelt in de Nederlandse cultuur. Met deze overname verbinden we ons niet alleen met de rijke geschiedenis van Dance Valley, maar zetten we ook een stap in de toekomst van dit iconische festival.’

De overname van Dance Valley door de organisatie achter Free Your Mind is een belofte aan de Nederlandse dancegemeenschap. Terwijl andere festivals in buitenlandse handen vallen, blijft Dance Valley stevig geworteld in Nederlandse passie en ervaring. Free Your Mind streeft naar vernieuwing en kwaliteit, wat resulteert in een hoogwaardige en diverse line-up, top-notch productie en verbeterde faciliteiten. Dit alles wordt aangeboden tegen betaalbare ticketprijzen om het festival toegankelijk te maken en te houden voor een breed publiek.

Succesvolle voortgang

Onder de vlag van de organisatie achter Free Your Mind blijft Dance Valley de succesvolle koers van de afgelopen jaren voortzetten, met een line-up van zowel internationale grootheden als nationale topacts. Met meerdere verschillende podia belooft het festival een breed scala aan elektronische dancemuziek te presenteren.

Brian Bout, oprichter en directeur van UDC Events, zegt: ‘In de afgelopen decennia hebben we vanuit UDC met trots Dance Valley georganiseerd en het laten groeien tot wat het vandaag is. We zijn ervan overtuigd dat de organisatie achter Free Your Mind de juiste partner is om het stokje over te nemen. Hun toewijding aan de Nederlandse dancecultuur en hun visie voor de toekomst van Dance Valley stemmen overeen met onze waarden. We kijken uit naar de nieuwe hoogten die Dance Valley onder hun leiding zal bereiken.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!