Back Back Nieuws

Dance sensatie van 2012 bereidt zich voor op de aanval: Dance Force One

15 november 2011
Entertainment in de ruimste zin van het woord kan vanaf 2012 in een one-stop-shop geboekt worden bij Imagine Dance Events.

Wat is Dance Force One?
Dance Force One is een volledige show, bestaande uit een robuust Amerikaans legeramfibievoertuig, aangekleed met munitiekisten, camouflagenetten en rookeffecten. U hoeft dus slechts een binnen- of buitenlocatie te hebben waar het voertuig kan staan en verder heeft u geen omkijken naar de opbouw, de afbouw, de aankleding of de techniek.

Uiteraard zijn licht, geluid, techniek, decor én de Female DJ’s DJ Miss Smile en DJ No Sugar – die tevens de percussie rockt – ook  onderdeel van het entertainmentpakket. Naar keuze is de show aan te vullen met andere artiesten, zoals een saxofonist en danseressen. Bovendien zijn alle muziekstijlen mogelijk van Nederlandstalig tot Hardstyle en van R&B tot Dance.

De aankleding is strijdlustig, de stijl is gedurfd en de DJ’s zijn op en top vrouwelijk.

Aanwezig op Festivak 2011: stand N6
Tijdens devijftiende editie van Festivak in de RAI Amsterdam, op woensdag 16 en donderdag 17 november a.s., kunt u alles over Dance Force One te weten komen; de act staat in vol ornaat in stand N6 op het Nightlife Paviljoen. 'Op beide dagen zijn showcases te zien, dus komt u gerust langs om onder het genot van een gratis cocktail van Coppa Cocktail een voorproefje te nemen op de dance sensatie van 2012,' aldus Jacqueline Dekker van Imagine Dance Events.

Voorproefje
Bekijk hier de promo van Dance Force One »

Impressie
Bekijk hier foto’s van Dance Force One »

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!