Back Back Nieuws

Dakterrassen Amsterdam in de spotlights

02 augustus 2014
Alle dakterrassen van Amsterdam zijn zaterdag 13 september voor één dag aan elkaar verbonden door een initiatief: ROOFTOP DAY. Amsterdam host de eerste editie van dit ‘sky high’ event, waaraan iedereen gratis deel kan nemen.

Ze hebben iets mysterieus, de vele onontdekte dakterrassen van onze hoofdstad. Ze symboliseren het ultieme geluksgevoel van de zomer en ze staan symbool voor vriendschap, gezelligheid en het ultieme beleving van vrijheid. ROOFTOP DAY is een eerbetoon aan al deze verborgen plekken die misschien nog wel kenmerkender zijn voor Amsterdam dan de overbekende grachten.

De organisatie roept iedereen op om op zaterdag 13 september een borrel of feest voor je vrienden te organiseren op jouw Rooftop. Van deze eerste editie wordt een aftermovie gemaakt die alle rooftop feesten in de stad aan elkaar verbindt. De mooiste inzending wint de hoofdprijs: Een luxe ROOFTOP DAY met professionele cocktailbar en cocktailshakers, fingerfood, live-entertainment en DJ’s, dit alles verzorgd door BOLS.

Meedoen is heel makkelijk
Stap 1: Deel op Instagram of Facebook voor 5 september een foto of korte film van je Rooftop met gebruik van de hashtag #RooftopDay (op openbaar profiel).

Stap 2: RSVP op deze Facebookpagina.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!