Dag oud, hallo nieuw!Dag oud, hallo nieuw!
Back Back Nieuws

Dag oud, hallo nieuw!

24 december 2019

Waar is de tijd gebleven?! Volgende week is het alweer 2020, dat mooie ronde jaartal met een record aan spetterende evenementen op de planning. Met SAIL Amsterdam, het Eurovisie Songfestival Rotterdam, de Dutch Grand Prix in Zandvoort, het EK 2020, de Vuelta, de Invictus Games en de Olympische Spelen, wordt 2020 voor Nederland een bijzonder druk evenementenjaar. Op televisie kijkt straks de hele wereld mee. In 2020 wordt Nederland echt op de kaart gezet!

Ook op kleinere schaal staat er allerlei moois in de agenda. Grootse evenementen, inspirerende beurzen en congressen en belevingen waarvan we hopen dat jullie ze net als het afgelopen jaar met ons willen delen.

Beleving

Tweeduizendnegentien was het jaar van de live-experience, de industriële evenementenlocatie, de rust van het groen in, en van de storytelling. Een evenement is niet zomaar meer een bijeenkomst met een boodschap, maar een beleving op een perfect passende locatie. Zo breng je de boodschap het beste over!

Uitdaging

Het is voor ons een mooie uitdaging om opkomende trends te spotten en alle ontwikkelingen zo goed mogelijk te blijven volgen. Zo ben jij als lezer van Events altijd helemaal op de hoogte. Daar hebben we jullie wel hard bij nodig! Prachtige locaties, interessante eventpersonalities, ondernemende freelancers, bijzondere gebeurtenissen voor en achter de schermen, jullie mooie verhalen vertellen wij graag. Zo blijven we elkaar inspireren.

2020

Het team van High Profile Events wenst jullie een bruisend 2020. Laat je overdonderen en verwonderen! Bij ons begint het al te kriebelen, hoe zit dat bij jullie?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!