Back Back Nieuws

Daan de Jong toegevoegd aan digitale team van UBM

22 maart 2016
UBM EMEA Amsterdam versterkt haar digitale team met een nieuwe Digital Director, Daan de Jong. De Jong rapporteert in deze functie rechtstreeks aan John van der Valk, Managing Director. Ook maakt hij onderdeel uit van het UBM EMEA Amsterdam Senior Leadership Team.

Voorheen was De Jong als Director Product Management bij Elsevier verantwoordelijk voor de ontwikkeling en management van online databases en software in de biomedische industrie. Voorafgaand aan zijn functie bij Elsevier had De Jong verschillende online en marketing functies bij Reed Business.

Waardevolle aanvulling
John van der Valk, Managing Director van UBM EMEA Amsterdam zegt over deze aanstelling: 'Ik ben bijzonder blij met de komst van Daan de Jong als Digital Director. Hij heeft een ruime ervaring in de ontwikkeling van online proposities en zal daarmee een sterke impuls geven aan een nieuwe definitie van de digitale beurservaring als aanvulling op onze beursportfolios. Met  zijn opgedane commerciële instinct voor digitale producten is hij  een waardevolle aanvulling voor ons Senior Leadership Team.'

Daan de Jong ziet veel uitdaging in zijn nieuwe rol als Digital Director 'UBM brengt wereldwijd vraag en aanbod bijeen op beurzen. Als digitaal team verrijken we de beursbeleving met online directories, apps en matchmaking. Een uitdaging daarbij is het mondiale karakter van de business. UBM heeft een wereldwijd bereik en verbindt bezoekers en exposanten uit alle windstreken. Naast techniek en ontwikkeling speelt taal en cultuur een grote rol in dit proces.'

Digitale porfolio 
Het aantrekken van De Jong is slechts een eerste stap in de ontwikkeling van het digitale portfolio. De komende maanden wordt flink geïnvesteerd in het versterken van online proposities en de integratie van online en offline matchmaking. Om die uitdaging aan te gaan, zoekt UBM EMEA Amsterdam aanvullende versterking voor het digitale team en is op zoek naar productmanagers, online marketeers en sales professionals met passie voor digitale producten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!