Back Back Nieuws

CWT Meetings & Events vindt nieuwe Director Benelux in Wendelien Lodders

10 maart 2016
Wendelien Lodder is aangesteld als Director CWT Meetings & Events Benelux. In deze functie is zij verantwoordelijk voor zowel de operationele als commerciële aansturing van het complete Meetings & Events Benelux team, bestaande uit 40 medewerkers.

De laatste zes maanden gaf Wendelien als Head of M&E NL al leiding aan het Nederlandse team. Deze verantwoordelijkheid is nu uitgebreid met de Belux organisatie. Daarnaast maakt Wendelien nu onderdeel uit van het CWT Benelux Leadership Team. Wendelien startte in 2012 haar carrière bij CWT Benelux als Sales Manager. Haar sterke leiderschapskwaliteiten richting de commerciële teams en haar focus op business development hebben de basis gelegd voor de toekomstige groei van de CWT M&E organisatie.

Nieuwe taken
In haar nieuwe rol zal Wendelien zich vooral richten op de strategische inzet van het complete M&E dienstenpakket. Daarnaast zal zij - samen met de teams van Sales en Operations – invulling geven aan de verdere ontwikkeling en groei van het huidige klantenpotentieel.

Voordat ze bij CWT in dienst trad was Wendelien werkzaam als International Business Development Manager bij American Express Business Travel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!